Wednesday January 28 2009 40 comments

we dance to the sound of sirens

Ohhoh miten aika taas kulunut viime postauksesta! Mulle on ehtinyt tapahtuu vaikka mitä. Tai no ei oikeestaan niin hirveesti, mut tavallaan kuitenkin?
Viime viikolla oli aika paljon kaikkea draamaa, erosin poikaystävästä, jonka jälkeen hengailin vaan yöpissä ja pidin kunnon gossip girl 2-tuotantokauden putkee. Oon ihan koukussa siihen ja putki jatkuu kyllä vieläkin! No, sain sit lauantaina vaihettuu kunnon vaatteet ja mentiin parin kaverin kaa Gloriaan DocPoint-klubi juttuun, ja hauskaa oli.

Koulut onneks on jo loppu, enää tää koeviikko ja sit on ohi, ihanaa! Tänään oli kemman koe, joka meni ihan metsään, eli uusintaan lukua sitten vielä joskus edessä. Hyi! Mut onneks vapaata kokeista ja preleistä nyt maanantaihin asti. Huomenna vietänkin vapaapäivää with Milja!

Oon maailman huonoin saamaan selkeitä päivänasukuvia. Itselaukasijalle ei oo mitään sopivaa paikkaa täällä kotona, ja peilikuvista tulee epäselviä. Ja niitä molempia nyt tiedossa! Tää postaus muutenkin tosi sekava, pahoittelut.


Tää veljen lihapullajättitakki on varmaan ainoo takki, jossa mulla ei ikinä tuu kylmä. Tänään oli taas päällä kokeessa.


Tällaisissa joku päivä viimeviikolta, en muista enää millon!

 • Neuletakki, H&M
 • Pitkä toppi, Stradivarius
 • Leggarit, GT
 • Laukku, Zara
 • Käsikorut, H&M+lahjana

Parit ostokset:


Tumman harmaat lievät kivipesufarkkuleggarit piecesiltä. Oon pitkään ettinyt jotain tän tyylisiä, enkä oo löytänyt muita kun vaaleita kivipesuja tai sit takataskuttomia, joista kumpikaan ei mulle sovi, mut nyt löyty tummat ja taskuilla!


Mulla oli jo yhet paljettileggarit H&M:n lastenpuolelta, mut niitä on jotenkin vaikee käyttää kun kimaltaa niin paljon ym, niin tässä vähän lievemmät versiot. Henkarissa näyttää ehkä vähän jonkun mieskilpavoimistelijan esitysasun pöksyiltä, mut päällä nää on kivat!:-D


Maanantain asu:

 • Lila pitkä neule ja ketjulaukku, Zara
 • Toppi ja käsikoru, H&M
 • Leggarit, GT

40 Responses to “we dance to the sound of sirens”

 1. Vendeta says:

  Jee huomennaa 8)! Ja ps. oon kade molemmista legginseistä… !!

 2. asma says:

  haluisin myös noi harmaat farkkuleggarit=) en oo vaan löytäny mistään. Näytin lähinnä joltai uunimakkaralta niissä ginan takataskuttomissa vaaleissa voi huhhuh :D

 3. nami says:

  Ihanat asut ja sulla on vaan niin ihanat hiukset! Onko tuo oma värisi vai värjäätkö?

 4. Anonymous says:

  “Henkarissa näyttää ehkä vähän jonkun mieskilpavoimistelijan esitysasun pöksyiltä, mut päällä nää on kivat!:-D”repesin :D mukava blogi :)

 5. Anonymous says:

  jejejjee tätä olen odottanut kuin kuuta nousevaa! siis että postaisit pian :)voi sinua, koita kestää erosta huolimatta <3ihanat ostokset ja asut! olet tosi kaunis =)

 6. Anonymous says:

  mistä sä katoit ne gossip girlin toisen tuotantokauden jaksot, kun itse yritin ettii jostaa?? oon iteki ihan koukussa:D

 7. Anonymous says:

  hei, tota minkä ikänen oot ja misspäin suomee asut? ihanku olisin nähny sut jossain!:D

 8. C says:

  ihanat leggissit, ja ihana toi toka vika kuva susta!

 9. Adelina says:

  Voi että, miten voit olla noin kaunis? :)

 10. pnkd says:

  Voi, harmi että meni poikkiksen kanssa sukset ristiin :< noin nätillä tytöllä tosin vientiä riittää ihan varmasti vaikka kuinka tuhannesti ;>Söpöjä kuvia ja asuja :>

 11. Anonymous says:

  Voi harmi että erositte, jaksamisia sulle :)ja kivoja vaatteita/asuja, ihana ku postasit taas :>

 12. marianna says:

  vendeta: Oli parasta!: )asma: Sama juttu mulla taskuttomissa, haaha:-Dnami: Kiitos paljonn, ja oma värihän se :> Välillä kyllä tekis mieli värjätä kun kyllästyn tähän, mut en oo ikinä uskaltanut. :sanonyymi: Hahha :p Kiiitti, mukava kommentti!anonyymi: Kiitos miljoonasti piristyksestä<3 :->anonyymi: Latailen niitä jaksoja torrentteina:) Sain just katottuu kaikki, nii nyt mun pitää venailla maanantaihin ens jaksoo että se tulee jenkeissä ulos.. 8( En jaksa oottaa, toi 2-tk on ihan superhyvä!anonyymi: 18 vee ja Espoo, kerrohan toki jos muistat :-Dc: Voii kiitos =)Adelina: No pyh ja pah, mut kiitos :}pnkd: Hah :) Kiiitos ihanan piristävästä kommentista :>anonyymi: No ihana kun kommentoit, kiitos :-)

 13. Anonymous says:

  mikä kamera sulla on ?en tarkoita tuota digipokkaria vaan järjestelmäkameraa. :) ihania asuja =)

 14. Anonymous says:

  Olet tosi nätti ja tyylisi on kiva, mutta meikkaustyylisi tekee sinusta yläaste-ikäisen näköisen…Ihan oikeasti aluksi luulin, että olet 14-15.

 15. Toplinksq says:

  Wordlistq…

  Fantastic blog post, saw on…

 16. futureshape fat burner…

  You could certainly see your expertise within the work you write. The world hopes for even more passionate writers such as you who are not afraid to say how they believe. All the time follow your heart. “We are near waking when we dream we are dreamin…

 17. I will spin and SUBMIT to 1500 article directory , Article Submission for $5…

  I used to be very happy to find this net-site.I needed to thanks for your time for this glorious read!! I positively having fun with each little little bit of it and I’ve you bookmarked to check out new stuff you blog post….

 18. Unlimited Worldwide Traffic…

  An interesting dialogue is value comment. I believe that it is best to write extra on this topic, it may not be a taboo subject however typically individuals are not sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers…

 19. About Ermobags.com…

  http://www.Ermobags.Com is an online replica Handbags store devoted to Fast Fashion concept in the bag market by providing continuously updated quality classic and trendy Louis Vuitton handbags, luggage, business Prada bags, etc….

 20. Forex says:

  Excelent…

  I like this website very much, Its a rattling nice spot to read and get information….

 21. Website Promotion Pakistan…

  An outstanding share! I have just forwarded this onto a colleague who had been doing a little homework on this. And he in fact bought me dinner simply because I stumbled upon it for him… lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!! But yea…

 22. SEX CHAT says:

  analchatroomlive…

  Excellent weblog right here! Also your site lots up very fast! How lengthy have you been running a blog for? you make blogging glance easy. Personally, if all webmasters and bloggers made excellent content material…

 23. cam-squirt…

  Nice weblog here! Also your web site a lot up very fast! How long have you ever been running a blog for? you make running a blog glance easy. Personally, if all website owners and bloggers made excellent content material…

 24. Prestashop Themes…

  Oh my goodness! an amazing article dude. Thank you However I am experiencing issue with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting identical rss problem? Anyone who knows kindly respond. Thnkx…

 25. Looking around…

  I love to look in various places on the web, regularly I will just go to Digg and follow thru…

 26. PIAB says:

  Blogroll…

  I use firefox and some nights at 12:00 exactly or 12:30 exactly, firefox stops working and does not load a page. The internet connection is perfectly fine though because it says excellent. I am connected to a home router and the signal strength is alwa…

 27. STRATTERA says:

  STRATTERA ONLINE…

  Usually I do not read post on blogs, however I wish to say that this write-up very forced me to try and do it! Your writing taste has been surprised me. Thank you, very nice article….

 28. Interesting post…

  Generally I don’t learn article on blogs, however I would like to say that this write-up very compelled me to take a look at and do so! Your writing taste has been surprised me. Thanks, very nice article….

 29. BUY CODEINE…

  Spot on with this write-up, I really think this website needs way more consideration. I’ll in all probability be again to read far more, thanks for that info….

 30. CHAT GAY says:

  {Hey|Hello}, you used to write {great|wonderful|fantastic|magnificent|excellent}, but the last {few|several} posts have been kinda boring… I miss your {tremendous|super|great} writings. Past {few|several} posts are just {a little bit|a little|a bit} …

  GAY CHAT GAY…

 31. ACETAMINOPHEN…

  Hey there! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting tired of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be gre…

 32. Rocking…

  I have asked several questions, and many of the replies suggest that I consider FIREFOX. I’m not sure what it is – probably a browser. Is it similar to Netscape and Internet Explorer? What are its good features and its bad features?….

 33. Blogs…

  ok so how to do it?. . i have seen people getting their blog posts published on their facebook fan page. pls help . thanks….

 34. Great…

  […]one of our guests a short while ago recommended the following website[…]…

 35. Best website…

  I don’t know what “WordPress” is but if it has something to do with the way I can have automatic updates of new posts from my blog posted in my Twitter, than I’d like to know more about it.. . Please & Thank you. * My blog is a Blogspot / Blogger b…

 36. parc bébé says:

  Great read…

  Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I’m very glad to see such fantastic info being shared freel…

 37. CHAT GAY says:

  I think this is {one of the|among the} most {important|significant|vital} {information|info} for me. And {i’m|i am} glad reading your article. But {wanna|want to|should} remark on {few|some} general things, The {website|site|web site} style is {perf…

  We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your site provided us with valuable info to work on. You’ve done an impressive job and our entire community will be grateful to you….

 38. montre gps says:

  Good read…

  I’ve been absent for some time, but now I remember why I used to love this website. Thanks, I’ll try and check back more frequently. How frequently you update your website?…

 39. Fine article…

  What i do not understood is in reality how you are not actually a lot more well-appreciated than you might be now. You are so intelligent. You recognize thus considerably on the subject of this topic, produced me in my view consider it from a lot of va…

 40. Blogger…

  i’m not used to the new Yahoo! Pulse that comes with your email. i like blogging though…and i don’t know how to change the blog settings to make your posts invisible to everyone except you and stuff. help please DX….

Leave a reply

Your email address will not be published.