Sunday February 12 2012 107 comments

Ivana Helsinki F/W 2012

I’ve been in such a hurry here in New York. But it’s totally worth it! We have already been in two fashion shows, yesterday Ivana Helsinki and today Tibi. Now here are some pictures from yesterday, Ivana Helsinki show, and after that celebrating the opening of Ivana Helsinki flagshipstore. Amazing day.

Huh, millaista kiirettä täällä pitää. Mutta kaikki on todellakin pienen stressin arvoista! Kaksi näytöstä jo takana, eilen Ivana Helsinki ja tänään Tibi, ja nyt ajattelinki näyttää kuvia eiliseltä. Mahtava päivä, ei voi muuta sanoa.

ivana19

ivana17

ivana20

ivana18

ivana13

ivana1

ivana16

ivana8

ivana9

ivana7

ivana10

ivana11

ivana15

Ivana Helsinki show was fantastic. It feels kind of unbeliavable that we really visited the backstage and had front row seats! The collection, Tapiola Kauniainen, had a vintage feeling and was full of rusty colours and beautiful prints.

Näytös oli upea! Eturivipaikat ja kurkkaus bäkkärille tekivät jo itsessään epätodellisen fiiliksen, joka vain vahvistui itse näytöksen alettua. Mallisto, Tapiola Kauniainen, henki menneiden vuosikymmenten tunnelmaa, ruosteisia värejä ja ihania printtejä.

ivana14

ivana12

ivana21

After the show we hopped into a taxi and drove to a trendy neighborhood where the opening of Ivana Helsinki was located. The store was crowded, but I had a great evening with all the good company, drinks and music. And the shop was so cute! Disco balls and little details made the white space look somehow so unique and stylish.

Näytöksen jälkeen hyppäsimme taksiin, joka vei meidät trendikkäälle Manhattanin alueelle, jossa Ivana Helsingin liike sijaitsi. Avajaisissa oli valtavasti ihmisiä, mutta ilta sujui rennosti hyvän musiikin, juoman sekä seuran parissa. Itse liike oli tosi suloinen, minimalistisessa ja pelkistetyn valkoisessa tilassa disko-pallot ja pienet yksityiskohdat tekivät persoonallisen ilmeen.

ivana6

ivana5

ivana4

ivana3

Today we visited the store again and it turned out to be much bigger than I first thought. I also had the honor of interviewing the wonderful designer behind Ivana Helsinki, Paola Suhonen. Soon more about that! Paola and her sister Pirjo were so friendly, many congratulations once again!

Tänään vierailimme liikkeessä uudemman kerran,  ja se osoittautui paljon tilavammaksi kuin ihmisvilinässä olisi kuvitellut. Sain myös kunnian haastatella Paola Suhosta, tästä kuulette pian! Onneksi olkoon vielä Ivana Helsingille!


107 Responses to “Ivana Helsinki F/W 2012”

 1. GREAT photos!! Thanks for sharing :)

  Mundo de Alicia ❤

 2. Ria says:

  Wowww
  her designs are marvelous!! Marianne you’re so luckyy

 3. Lera says:

  This is great! I would like to be there :)
  We are waiting for new posts!
  xoxo

 4. resha says:

  Wow the show looks amazing and the clothes are nice;)

  http://thestylerosette.blogspot.com/

 5. Anette says:

  You’re so lucky to be there:) love your blog :)

 6. Anna says:

  I love the designs but have never heard of her!
  Sounds like you are having a great time in beautiful NYC!

 7. Minka says:

  Kai kerrot tarkemmin vielä kaikesta ja laitat kunnon kuvat muotinäytöksistä ja kaikesta? Sanoit tekeväsi kaikkesi että olisimme kuin mukanasi mutta eipä tästä sellaista fiilistä tule, koet itse kaiken mutta me saamme vain pisaran valtamerestä.

  • sara. says:

   Itselleni tuli vähän sama fiilis :( En haluaisi valittaa, sillä tiedän, että siellä Nykissä haluaisi varmaan tehdä muutakin kuin näpytellä tietokonetta, mutta jos tämä raportoinnin taso jää tämmöiseksi niin hieman pettynyt kyllä suoraan sanottuna olen. Olen lähdössä itsekin Nykiin ensi viikolla, tosin jo toista kertaa, joten itse ainakin kaipailisin kuvia itse kaupungista ja ehkä jotain vinkkejäkin. Ei nyt mitään matkakirja-tyyppistä romaanipostausta tarvitse tehdä, mutta jotain edes.

   Mutta jottei nyt aivan negatiiviseksi menisi tämä kommentti, niin viihdy Nykissä ja yritä ottaa kaikki ilo irti! Ja tosiaan, ehtiihän sitä vielä Suomessakin niitä postauksia tehdä ;)

   • annip says:

    Olen myös valitettavasti samoilla linjoilla. :/ Tietysti tahti on aika hektinen, mutta esim. Tukholman muotiviikoilla olleet bloggaajat pyrkivät postaamaan lyhyilläkin tauoilla edes muutamia kuvia. Kuitenkin kyseessä on “työmatka”, jota blogisi lukijat ovat kovasti odottaneet äänestäessään sinut reissuun. :)

    Tsemppiä sinne Nykiin! Odotan kovasti matkan jälkeisiä postauksia.

    • ida365 says:

     HALOJAA neidit, ei siellä ollessa ole aikaa paneutua kirjoitteluun kun muotiviikkojen tahti on niin mielettömän hektinen – sitä paitsi mitä kerrottavaa matkasta jäisi, jos jokaisen vapaan hetken käyttäisi bloggailuun? Eihän silloin olisi jakaa niitä vinkkejä kivoista paikoista :- D Musta on mieletöntä lukea näin kattavia postauksia jo tässä vaiheessa! Näyttää upealta ja tuntuu todella absurdilta, iiks.

     AAAh nauttikaa Marianna ja Milja!!

     • Minka says:

      Kaikki kirjoittimme kyllä ymmärtävämme hektisyyden ja kiireellisyyden ja toivovamme kattavampaa ja parempaa materiaalia ja postausta muotiviikoista, itse kun sain Mariannan puheista käsityksen että kirjoittaa ja kuvaa niin että tuntuu että olisimme mukana, luulisi silloin sitten kanssa kuvaavan paljon kuvia ja kirjoittavan paljon tekstiä, ei pelkkää pintaraapaisua. Mariannan blogissa ei ole tapana hirveästi kirjoitella tai laittaa kuvia, mutta tällaisessa tilanteessa sitä pitäisi ajatella lukijoita ja tuota työkeikkana, me nimenomaan äänestimme hänet koska halusimmma laadukasta materiaalia, kuvia KAIKESTA mahdollisesta, kyllä sitä luulisi olevan iltaisin aikaa postata, osoittaa kiitollisuutensa meille lukijoille kun hänet tuonne äänestimme. Ilman meitä hän ei siellä olisi, kyllä sitä luulisi repivän sitä aikaa kirjoitteluun.

     • annip says:

      Minua harmittaa juuri tämä, että heti bloggaajat ovat kärkkäänä puolustamassa toisiaan! :/ Mielestäni tämä ei kuitenkaan ole ihan tavallinen “lomamatka”, sillä nimenomaanhan muotitoimittajien ym. noissa näytöksissä pyörivien muodin parissa työskentelevien työ on todella kiireistä ja siihen on vain sopeuduttava menestyäkseen ammatissaan. Mikäli sellaiseksi mielii, on tämä hyvää harjoitusta.
      Mielestäni tällainen postaustahti toimi paremmin Gran Canarian postausten yhteydessä, jotka olivat kyllä miellyttävää luettavaa. :)

      Kuitenkin Tukholman muotiviikoilla ohjelmaa oli huomattavasti enemmän, kun näytöksiä oli useampi kuin yksi päivässä.. Kuvia, kuvia, kuvia! Ne pidemmät tekstiselostukset voi kirjoittaa myöhemmin rauhassa, mikäli laatuun haluaa sitten jälkikäteen panostaa. :)

      Minusta pointti on lukijoille se “mukana eläminen” siinä hetkessä ja laadukkaamman raportin tarjoaminen Ellen yhteydessä. Toivottavasti Ida ymmärrät tämänkin pointin. Eivät kaikki lukijat kommentoi loukatakseen, en minäkään muuten olisi pyörinyt Mariannan blogin parissa niin pitkään. Mielestäni kuitenkin toiveiden ja kritiikin esittäminen on ok, eikä siitä kannata heti pahoittaa mieltään. :)

     • annip says:

      Ja ainakin minä olen lukijana niin malttamaton ja innoissani tästä asiasta, että tietysti haluan saada mahdollisimman paljon postauksia aiheesta nopeasti. En siis missään nimessä kirjoita tätä pahallani tai kateudesta! :)

  • emm says:

   joo, oon kyllä samaa mieltä ja muiden tavoin. tietysti ymmärrän, että varmasti aikaa ei niin kamalasti ole. luulen kuitenkin ettei vaikka pelkkien kuvien laittaminen niin kauhean kauan kestäisi. tosin ehkä sitten haluat tehdä täydellisiä postauksia tekstien kanssa, joten toivon että niitä tulis sit ihan kunnolla ainakin matkan jälkeen :)
   ai niin ja tosiaan, muotiviikoistahan tässä on kyse niin olisi kiva jos nimenomaan niihin näytöksiin pureutuisit enemmän, luulen (ja toivon) kuitenkin että tää oli nyt vaan tällanen ensimmäinen postaus, jossa vasta raapaistiin pintaa?

   • :) says:

    Muiden tavoin tarkoittanee joukkoa minka, annip ja sara. Minä taas tykkään näistä laadukkaista kuvista ja tunnelmallisesta postauksesta niiden muiden tavoin :)

    • emm says:

     no siis ajattelin että tän kommentin lukijat ois automaattisesti tajunnut, että muiden = edelliset kommentoijat. taisi olla arviointivirhe, ahah.

     ja siis en mä tossa sanonut (tai ainakaan tarkoittanut) etten tykkää näistä postauksista, mutta toivoin vain että tulevaisuudessa tulee vähän yksityiskohtaisempia ja erilaisempiakin postauksia. peace

  • katie says:

   Samoja ajatuksia tuli myös itsellenikin. Olisin toivonut jotain saman tapaista postaustahtia, kuten esimerkiksi ruotsalainen bloggari Kenza päivittää blogiaan. Kenza päivittelee pitkin päivää, paljon kuvia eri paikoista ja pitemmät selostukset ym.

   No mutta jokainen tyylillään! Jos Mariannasta itsestä tuntuu hyvältä idealta postailla näin, niin se on ihan ok. Itse olisin vain lukijana toivonut paljon postauksia päivän mittaan.

   Onnea kuitenkin vielä kilpailun voittamisesta ja New Yorkiin pääsystä! :)

   • Milja says:

    Mitäköhän ihmettä te odotatte? Marianna on äänestetty tänne mariannana, eikä jonain
    diibadaaban hölöttäjänä, joka kirjoittaa turhia ylipitkiä postauksia. Aika jännä, että joku tosissaan vetoaa äänestäneensä siksi, että ajattelisi bloggaajan muuttavan täysin bloggaustyylinsä paikan päällä.

    Ida oli oikeassa – jos marianna istuisi nyt yhtään enempää hotellihuoneessa koneen ääressä, niin ei olisi yhtään mitään mistä kiittämättömille suomalaisille blogata. Ja mulla on tähän aika läheinen näkökulma, kun oon se tyyppi, joka nököttää viereisellä sängyllä täällä hotellilla, kun marianna koittaa selvitä parin tunnin unilla ja näpyttää konetta koko yön.

    Mariannan työt täällä eivät ole pelkkä blogi. Niitä on todella paljon ja silti pitiäisi ravata näytöksissä, kuvailla kaupunkia ja god forbid, vielä nauttia reissusta. Vaikkei sekkainen nyt tietenkään sovi… Ihan törkeää, jos kehtaisi pitää hauskaa tällsisella matkalla.

    Marianna ei muuten ole täällä teidän parin inisevän tyypin takia ja siksi ole velvollinen ikuiseen kiitollisuuteen. Marianna on täällä siksi, että on niin mahtava tyyppi, että tuhannet kokivat hänet pätevimmäksi hommaansa :) ja sen lisäksi raati halusi juuri hänet, eikä ketään muita.

    • -Kia says:

     Aika katkeraa tekstiä suoraan sanoen. Nämä ihmisethän vain toivoivat Mariannan laittavan enemmän kuvia postauksiin. Itse olen samaa mieltä. Olen lukenut pitkään Mariannan blogia, ja hän on aina ollut yksi suosikki bloggaajistani, mutta jos näin katkerasti vastataan eikä osata edes ottaa minkäänlaista kritiikkiä ja toiveita vastaan, niin alkaa tuntumaan, että väärää ihmistä äänestin. Marianna on varmasti mahtava tyyppi, mutta New Yorkiin Marianna kuitenkin äänestettiin, jotta voisimme nähdä millaista siellä muotiviikoilla tosiaan on ja ajatellen, että Marianna on kyllä niin hyvä bloggaaja, että varmasti se tekee tänne parhaimmat ja kuvantäyteisimmät postaukset. Kyllähän nyt hyvänen aika pitää osata sulattaa, sekä risut että ruusut. Eri asia jos tänne olisi tullut suoraa haukkumista, mutta eihän semmoiseen ole missään nimessä tarvetta!

     Tsemppiä silti Marianna näytöksiin, odottelen jo innolla seuraavaa, tämähän oli vasta toinen postaus!:)

     • katie says:

      Oon kyllä samaa mieltä tässä, että miksi pitää vastata takaisin niin kärkkäästi, jos ihmiset vain esittävät toivomuksia. (koska tietysti ihminen, joka ei anna vain positiivista palautetta on automaattisesti kateellinen??not)

      Itsekkin äänestin juuri Mariannaa Ellen kilpailussa ja tykkään Mariannan blogista kyllä todella paljon! Tosiaan paksumpi nahka kannattaisi kasvattaa, jos media-alalla aikoo työskennellä..

    • Minka says:

     Ymmärrän kyllä ettei Mariannalla ole tapana kirjoittaa hirveitä selostuksia, mutta silti, luulisi panostavan edes vähän enemmän, edes sitten myöhemmin! Mitä iloa on nähdä pari hassua kuvaa, pelkkä pintaraapaisu, kun olisi joltain toiselta voinu saada paljon ykistyiskohtaista tietoa kaikesta, fiiliksiä, tietoa, kunnon kuvat näytöksen asuista ja kaikesta, ylipäätään kattavia postauksia kuten moni muu olisi tehnyt ja vielä aikalailla reaaliajassa. Ymmärrä Mariannan minimalistisen tyylin mutta tässä tilanteessa odotin hänen kyllä tekevän poikkeuksen. Sitäpaitsi, ei kannattaisi luvata että pitää huolen että elämme hänen mukanaan muotiviikoilla, että tulee paljon kaikkea ihanaa meille lukijoille koska hän on niin kiitollinen jos pääsee sinne. Nyt hän pääsi, ja tässä on kaikki mitä saamme? Olen hyvin pettynyt ja niin ovat monet muutkin. Suuret lupaukset petettiin ja olemme pettyneitä, siinä kaikki. Hän saa kokea tuon kaiken upeuden, ja me saamme pelkän pintaraapaisun vaikka ansaitsisimme ja hän voisi antaa enemmän jos vain viitsisi. Eipä Marianna ole lomapostauksienkaan kohdalla postannut paljon ihania kuvia ja kertonut matkoistaan, olen hyvin huolissani että tässä käy samoin koska tässä tapauksessa tämä on ensisijaisesti TYÖKEIKKA ja me hänet sinne äänestimme, ilman ääniämme hän ei olisi edes päässyt siihen kärkiporukkaan josta tuomarit hänet sitten valitsivat. Jos meno jatkuu samalla tavalla tulee varmasti enemmänkin valituksia asiasta kun kaikki odottivat enemmän.

    • sara. says:

     Taidanpa jatkossa jättää asiallisen kritiikin (jollaisena ainakin omaa kommenttiani pidin, voi toki olla, että toisten silmiin siitä paistoi esiin se paljon viljelty “katkeruus”) sanomatta tässä blogissa. Oman kommenttini taustalla ei suinkaan ollut vihamielisyys, kiittämättömyys tai pelkkä vittuilu, vaan ihan vain halusin mielipiteeni sanoa. Luulin, ettei se ole Suomessa kiellettyä, mutta kaipa olin väärässä.

     Kukaan ei ole tosiaankaan väittänyt, ettei matkalla saisi nukkua, pitää hauskaa tai käydä tyyliin paskallakaan vaan koneen edessä täytyy istua vuorokauden ympäri. On olemassa myös jotain muuta blogaustapoja kuin mitäänsanomattomat makrokuvat ja “ylipitkä diibadaaba”. Jos nyt ihan konkreettisia pitää olla, niin itse ainakin kaipaisin kuvia itse kaupungista enkä vain muotinäytöksistä. Ei niitä postauksia tarvitse kymmeniä päivässä olla, eikä kyllä mielestäni edes joka päivä. Ja kuten itse ainakin kommentissani sanoin, niin näitä kattavampia postauksia kaipaisin varsinkin sitten, _kun Marianna on palannut takaisin Suomeen_.

     Hieman surullista, että ihan asiallisestakin kommentoinnista (joita ainakin mielestäni hyvin suuri osa tämän postauksen kommenteista on ollut) saa osakseen vihamielisyyttä ja jopa henkilökohtaisuuksiin menevää vastakaikua. Se, että lukijat ovat Mariannalle matkan “antaneet” äänillään ei toki tarkoita sitä, että pitää olla joku kaikkien toiveiden mukaan menevä marionetti. Mutta toisaalta se, että jokaiseen kommenttiin, joka ei ole tyyliä “Iih oot niin ihana, postaukses ovat parhaita!<3" suhtaudutaan tällä tavalla, on myös aika lapsellista.

     (ja tuo viimeinen osa oli tosiaan ohjattu muille bloggaajille kuin Mariannalle, joka ei tosiaan ole näihin kommentteihin vastannut, joten hänen suhtautumisestaan on vaikeaa sanoa mitään. Ja sanonpa vielä loppuun, että hauskaa matkaa, äläkä näitä kommentteja ota liian vakavasti!)

     • ts says:

      Tässä blogissahan ollaan nähty myös ihania maisemakuvia Nycistä, mutta tämä matka taitaa olla työkeikka, johon kuuluu näytöksissä juokseminen.

 8. You girls are the luckiest one in the world! And all the pictures look really great. Can’t wait to see more. :)
  xoxo, http://www.mmisscornelia.blogspot.com

 9. Minnie.. says:

  Wow!.So exciting!.I’m dreaming about visiting NYC..Hope my dream come true..

  minnie-es.blogspot.com

 10. Minnie.. says:

  Wow!.Wonderful!!.I’m dreaming about NYC!.Hope my dream come true.:)

  minnie-es.blogspot.com

 11. nastie says:

  hi
  good job!
  nice picture, Marianna! :)
  xx

 12. nastie says:

  good job!
  nice picture, Mari!
  xx

 13. Nico says:

  The show looks so amazing.
  Can’t imagine how it is at a fashion show.
  You are a lucky one ;)

 14. nastie says:

  good job!
  nice picture, Marianna!
  xx

 15. Tanya says:

  WOW!!!! you’re the luckiest person in the world, Marianne! The collection looks great! Thank you for sharing the pictures with us!

  http://tatianasidorenko.blogspot.com/

 16. Denny Ell says:

  WOW!!!! Beautiful photos and you<3!!:)

  pleas visit:
  mymagic-fashion.blogspot.com

 17. YohanaSant says:

  Todo un lujo poder disfrutarlo en persona!
  http://yohanasant.es/

 18. Coralie says:

  It’s so cool! Hope you enjoy :)
  The photos are really beautiful!!

  http://tasteofcoconut.blogspot.com

 19. Miss Daisy says:

  Nice photos! It seems that the show was great!
  xoxo

  http://www.secretsofmissdaisy.blogspot.com

 20. Donna says:

  Vau! On ollu kyllä varmaan upeeta. Mahtavia kuvia. :)

  ♥ Donna / http://andrevei.blogspot.com/

 21. J E L E N A says:

  Amazing show, you are so lucky :)

  You looked lovely!
  xx

  http://ms-jelena.blogspot.com/

 22. Taryn K says:

  Fabulous photos! You look like you’re having an amazing time in New York. I’m so happy for you that you had the chance to go :)

  http://www.tarynk.com

 23. Her collection is amazing <3 I love it :)

 24. Emma says:

  Gooosh i love the stunning blackwhite dress! great blog!

  Emma from http://mylifeyourentertainment.blogspot.com

 25. Jenna says:

  Wau, ihan mahtavaa varmaan! NYC-kuume kasvaa..

 26. Paulina says:

  Veery nice! I would like to be there as well :)

  http://blindpassionforfashion.blogspot.com/

 27. emilie says:

  i’m impressed! amazing photos xx

  ruedevogue.blogspot.com

 28. Such great experiences so far! Can’t wait to see more :)

  Monochrome Magpie

 29. AMAZING CLOTHES ! <3

  GREETINGS FROM POLAND :)

  XOXO FROM http://WWW.ONELOVEONEDNA.BLOGSPOT.COM

 30. Christin says:

  Hey Marianna!
  So Ivana Helsinki is a finnish label right? That’s so cool that you get to see and promote a label of your home country! You’re an ambassador now! Be proud!
  xoxo, Christin from http://hollymeetskeith.blogspot.com

 31. rebecca says:

  those polka dot dresses are cute :)

 32. OMG! IT LOOKS SO AMAZING! YOU DID A GOOD JOB.
  GREETINGS FROM GERMANY,
  xoxo M.

 33. The new store looks really nice and also the fashion show!

  The Life After

 34. Karina says:

  You are so lucky! Great shots! :)

  http://www.kerislifestyle.blogspot.com

 35. nessy says:

  Whoa you much luck and thank you marianna you for sharing with us your good times in New York

 36. sivi says:

  ihania kuvia! teillä on kyllä hieno reissu ^^

 37. You are so pretty!
  Nice look!
  xxx
  Miss Starshiny

 38. Anita says:

  oh what a wonderful collection and store! I didn’t know it before, and perhaps I won’t be able to afford the things, but I really like them! do you know if they have an online store?
  xxx Anita

 39. Jacky says:

  Nice photos :) have a great time in NY !

  http://www.whaelse.com

 40. Marzena says:

  Perfect pics ! I think You had a great time ! Kiss x

  http://mfashionmyobsession.blogspot.com/

 41. joana says:

  Loved the warm colors and the prints ♥

  http://callme-jo.blogspot.com

 42. Nadja says:

  I’m jealous.

 43. Emily says:

  Mariannan you are so lucky, I wish I could be in the front row in such a big fashion show too! I love all the photos!
  I’m waiting you to post photos from Tibi as well!♥

  kisses
  Emily
  http://hotspotemily.blogspot.com/

 44. noush says:

  It’s amazing ! I’m so happy for you :)

 45. Carolin. says:

  Awesome! FRONT ROW? Are you kidding me?

 46. Šejla says:

  I love the photographs!! What lens do you use? :)))

  xx

 47. Klaudia B. says:

  amazing day !

  kisses,
  Klaudia B.

 48. Liza says:

  What photo editing?

  What photo editing?

  What photo editing?

  What photo editing?

 49. My Love List says:

  Seems like you are having an amazing time! I’m living this for you because I follow your blog for so long, I saw it growing (:

  Enjoy your time there, and don’t forget to show us that amazing NY! *

  my love list

 50. jmp says:

  Jotenkin huvittavaa, että ainoat, jotka täällä valittavat, ovat katkerat suomalaiset. Itse olen ainakin todella tyytyväinen postausten tasoon. Kuvat ovat aivan mielettömän upeita, kuin ammattilaiset ottamia. Ja itse tykkään lukea postauksia, joissa on sopivasti kuvia ja tekstiä. Pitkä kirjoitus pelkkää tekstiä on puuduttavaa lukemista. Muotiviikot ovat pääasiassa kuitenkinkin visuaalinen kokemus ja Mariannan kuvat tukevat sitä todella hienosti. itse arvostan postauksia, jotka ovat ennen kaikkea kuviltaan laadukkaita. Mielummin tasokkaita kuvia muutama kuin kilometripostaus, jossa 50 huonolaatuista pikselimössökuvaa. Kiitos Marianna, jatka samaan tahtiin!

 51. lipoooo says:

  I like your pix! :)

 52. mariana says:

  Thanks for sharing :) You are a luck girl!!!

 53. Borjana says:

  Lucky girl!Enjoy in every moment and of course take a lot of pictures for us!;)
  xx
  B.

 54. Tilda says:

  Love it, looks like you had a blast girl! Keep it real

 55. Axelle says:

  wauw you took lovely pictures ! :D

 56. ville says:

  Kivoja kuvia tosiaan! Ehkä vielä jos saisi muista näytösvieraista vaikka kuvia, tai vähän sellaisia behind the scenes tyylisiä kuvia. Odotan jo innolla uutta postausta!

 57. Liza says:

  What photo editing?

  What photo editing?

  What photo editing?

  What photo editing?

 58. MadameGreen says:

  you look absolutly great girl!

  http://madame-green.blogspot.com

  greets

 59. Miia says:

  rakastan sun blogia sekä ivana helsinkiä ! mistä noita vaatteita saa suomesta ?

 60. Sunshine :) says:

  Great photos. I’m waiting for more ;)
  BTW I’m sooooo jealous! Lucky you :)
  Greetings from Poland,
  S.

 61. Suzy says:

  great photos! you’re so lucky to have been able to attend :)

  please check out my blog and comment on my newest post :)
  http://highprofilehighexpectations.blogspot.com/

 62. Moni says:

  some of the pieces look very nice :) and you are lucky to be on such a show, thats great! :)
  http://arainbowswan.blogspot.com

 63. maria says:

  vau upeita kuvia!

 64. Jasmina says:

  Amazing, amazing and amazing, gentle, soft and so you! Love it!

  http://www.imperfashion.com

 65. Anonymous says:

  amazing atmosphere <3

 66. Aleksandra says:

  amazing atmosphere :)

 67. Hope you are having so much fun!
  I wish so bad that I was there.
  Have fun for all of us who are not there.

  Take Care
  XO

 68. Char says:

  These pictures are great! Thanks for taking us along on your journey!
  Char xo
  http://www.itsacharmlife.blogspot.com

 69. Kathryn says:

  Great photos- you should post more of what you wear! :)

  XX Kathryn

  http://lacoquettedelamode.wordpress.com/

 70. You look stunning! Lovely pictures xxx

 71. Macy says:

  it´s amazing :)

  styleofmacy.blogspot.com

 72. these photos are terrific! Great job!

Leave a reply

Your email address will not be published.