Thursday March 29 2012 Comment

blog awards

Yesterday was the day of Aussie Blog Awards 2012, and that was such a fun night. And wow, I won. Readers’ Choice. Even being nominated was an honor for me, so you have no idea how speechless I was, and still am. Readers’ Choice, really?! Thank you. You make me soooo happy. x

Eilen järjestettiin ensimmäistä kertaa Suomessa blogigaala, Aussie Blog Awards 2012. Ja wow, voitin Readers’ Choice kategoriassa! Jo pelkkä ehdokkuus oli mieletöntä, joten ette uskokkaan miten sanaton olin, ja olen vieläkin! Kiitos!!! Plus miljoona huutomerkkiä ja sydäntä.

awards2

awards3

awards5

awards6

blog awards 068

^Picture from: Inhimillinen turhamaisuus

awards4

awards1

^Picture from: Cool n bored

THANK YOU.


Leave a reply

Your email address will not be published.