Tuesday April 17 2012 160 comments

mariannnan @ pinterest

I’ve got a lot of questions if I have a tumblr blog, but well, instead of that you’ll find me now at Pinterest! I’ve known Pinterest existed but I didn’t knew it was this easy and fun to use. For those who don’t know what it is, it’s like an online inspiration board. My friend really got me addicted to this! Now I don’t have to bookmark or save images in my computer, this is so much easier.

So now I’ve been pinning inspiring images since yesterday! Below is some of them. Besides pinning images, these last few days I’ve worked on a pretty big project. I’ll tell you more about it when I can!

Multa on jo pidemmän aikaa kyselty, omistanko Tumblr blogia. No, eipä ole vieläkään, sen sijaan mut löytää nyt Pinterestistä! Oon jo pidemmän aikaa tiennyt Pinterestin olemassaolosta, mutta kaverini todella vakuutti kokeilemaan tätä virtuaalista mood boardia. Vaikka vasta eilen aloitin pinnailemaan kuvia, niin oon jo ihan koukussa tähän sivustoon! Nyt ei tarvitse tallennella kirjanmerkkeihin ja koneen syövereihin kuvia, tänne ne saa niin paljon kätevämmin! Alta löytyy eri kategorioista inspaavia kuvia, joita oon tähän mennessä ehtinyt merkkailemaan talteen.

Inspiroivien kuvien selailun lisäksi oon viime päivinä ollut aika lailla kiinni eräässä isommassa projektissa, josta en valitettavasti vielä voi kertoa. Mutta stay tuned ja sitä rataa ;)

Style:

pinterest1

Make up & hair:

pinterest3

Home:

pinterest2

Are you on Pinterest yet? If yes, please link me your account! ;-) If not, I really recommend it! But warning, it’s addicting. Mine you’ll find here!

Löytyykö teiltä vielä tunnuksia Pinterestistä? Linkkailkaahan ihmeessä täällä mullekin, niin käyn kurkkimassa! Jos ei, suosittelen! Mutta varokaa vain, se koukuttaa. Minut löydätte siis täältä!


160 Responses to “mariannnan @ pinterest”

  1. Milla says:

    Minun profiilin löytää täältä, pinnailen enimmäkseen sisustusjuttuja!

    http://pinterest.com/millapdc/

  2. Nea says:

    Ahhh I love Pinterest!! I’m obsessed too :)

    http://pinterest.com/neamakela/

Leave a reply

Your email address will not be published.