Thursday September 17 2015 83 comments

my top 10 makeup products

makeup13

I’ve been meaning to do this post for a long time, now finally I turned plans into actions. I’m a bit of makeup freak and love trying new products, so it was really hard to choose only 10 favorites. I left out so many great products, I feel a little bad for them… Probably I should do another top ten, which includes also lip products and other eyeshadows, liquid liners and so on. But yes, if I had to now choose just ten favorites, this would be the top 10.

Mun on jo niin pitkään pitänyt tehdä top 10 -meikkituotteeni postaus, ja viimein sanoista tekoihin! Olen aikamoinen meikkifriikki, tykkään kokeilla uusia tuotteita ja löytää uusia suosikkeja, joten oli todella vaikeaa nyt karsia lempparit kymmeneen tuotteeseen. Mutta joten kuten tein sen hampaat irvessä, niin moni loistava meikkijuttu jäi tästä vielä ulkopuolelle. Mutta eihän tässä olisi ollut mitään top 10 -ideaa muuten. No, todennäköisesti toinen top 10 vielä tulossa.

makeup11

Urban Decay Naked Basics Eyeshadow Palettes 1 & 2

I had been using the first one so often I had to get the second one too. These both have really pretty natural shades for everyday use. The color on the left on both of these palettes is a little bit shimmery, others are matte. Usually I apply some natural matte shade all over lid, then grayish brown shade to shadow the crease, then highlight with the lightest shimmery color, and use the darkest color as a liner before applying a liquid liner. When I’m going out I often use these as a base, and then choose some more dramatic colors on top.

Urban Decay Naked Basics Luomiväripaletit 1 & 2

Ostin tuon toisen paletin ensin vuosia ensimmäistä käytettyäni, ja nyt on mahdoton valita näiden kahden väliltä suosikkia. Monen silmään sävyt näyttävät varmaan samanlaisilta, ja samankaltaisiahan ne ovatkin, mutta pieniä eroja paleteista silti löytyy. Molemmissa on arkimeikkiin täydellisesti sopivia luonnollisia sävyjä, tuo vasemmanpuoleisin vaalea sävy molemmissa on helmiäinen, muut sävyt mattoja. Käytän usein koko luomelle vaaleaa mattaista sävyä pohjana, sen jälkeen varjostan luomivakoa harmaanruskealla, korostan helmiäissävyllä luomen keskikohtaa ja sisänurkkaa, ja teen tummimmalla sävyllä rajausta ripsirajaan. (Jonka jälkeen nestemäiset kajalit ja ripsarit.) Käytän tätä myös usein iltasilmämeikin pohjana.

makeup7

Make Up Forever Step 1 Primers

Make Up Forever released ten different primers this year, I have three of them: nourishing, smoothing and hydrating. I’ve bought these one at a time when visiting Sephora on my travels. Seriously MUFE is trying to make me poor, why are there 10 different?!? I want to try them all. The smoothing primer I use to the “pore areas”, like under eyes on cheeks, and the hydrating one a little all over. I have a dryish skin so that’s probably why I love the hydrating one the most. But I think that smoothing one is the most popular, and it really creates a perfectly smooth layer on your skin before applying foundation. Only downside of these is the price, these primers are a bit pricey, but the quality is really great.

Make Up Forever Step 1 Pohjustusvoiteet

Make Up Forever lanseerasi alkuvuodesta 10 eri primeria, ja mä olen päätynyt ostamaan näistä kolme aina yksi kerrallaan: nourishing, smoothing ja hydrating. Koska ihoni on vähän kuivahko, tykkään ehkä eniten tuosta kosteuttavasta (hydrating), mutta ymmärrän miksi tuo tasoittava (smoothing) on ehkä suosituin, sillä saa täydellisesti ihohuokoset piiloon. Näitä voi käyttää vähän sekaisin, itse käytän silmien alle ja poskille smoothing primeria, ja hydrating primeria muualle kasvoihin. Ainoa miinus tässä tuotteessa on hinta, nämä ovat aavistuksen kalliita, mutta toisaalta riittoisia ja tekee juuri sen mitä lupaakin. Näistä kymmenestä erilaisesta kannattaakin valita omalle ihotyypille se paras!

makeup9

Maybelline Lash Sensational Mascara

I used to always rave about Lancome mascaras (which are still great, but kind of quickly drying), but I have found a new favorite mascara, which is also much cheaper. I tried Lash Sensational for the first time in March, it was just some new product I got as a gift, and I didn’t expect at all to fall in love. But I did, haven’t used any other mascara since then. I can’t remember how many empties I’ve had of this…

Maybelline Lash Sensational Maskara

Ennen aina hehkutin Lancomen ripsareita (jotka ovat edelleen mielestäni loistavia vaikka nopeasti kuivuvia), mutta olen löytänyt uuden suosikin Maybellinelta, joka on myös aika paljon halvempi. Ensimmäisen kerran kokeilin ripsaria saatuani sen lahjaksi, enkä odottanut rakastuvani siihen heti ensi harjauksella, mutta niin siinä kävi! En ole maaliskuun jälkeen mitään muuta ripsaria käyttänytkään, en ole nyt pysynyt laskuissa monesko putilo tätä on menossa.

makeup6

The Balm Mary-Lou Manizer Highlighter

Now this is a really popular highlighter, and for a reason. It’s highly pigmented (you can see the swatch on my hand), really glowy and still subtle, so not too glittery, or actually glittery at all. Also works as an eyeshadow, I often highlight at least the inner corners of my eyes with this.

The Balm Mary-Lou Manizer Highlighter

Tämä korostuspuuteri on todella suosittu, ja ihan syystäkin. Jo pieni sipaisu poskipäille tekee hyvän hohteen, eli pigmenttiä löytyy! Glitteriä tässä ei onneksi ole, vain sellaista juuri korostusvärille täydellistä hehkua ja kuultoa. Toimii myös hyvin luomivärinä, yleensä laitan tätä silmien sisänurkkiinkin.

makeup5

Zoeva Brushes (gifted)

On the left there’s the Rose Golden Luxury Set and on the right Rose Golden Luxury Set 2. I got these in the mail in June, so after using these many months now, I can truly recommend! Both of these sets include many essential brushes for everyday use, these are made of synthetic hair and are so so soft. I haven’t seen prettier brushes than these! Would be hard to choose favorite set between these two. In the first set there is a great blush and bronzer brushes (127 & 106) and eyeshadow brushes that I use daily (231 & 227). On the second set I use the most the brow line brush and the crease brush (322 & 228), the big brush in the middle for contouring (126) and the one next to it to create lighter line under cheek contouring (109).

Zoeva Meikkisudit (saatu blogin kautta)

Vasemmalla on Rose Golden Luxury Set ja oikealla Rose Golden Luxury Set 2. Sain nämä postissa kesäkuussa, ja nyt kuukausia suteja käyttäneenä voin suositella! Molemmissa seteissä on sellaisia jokapäiväiseen käyttöön tarvittavia suteja, mutta vaikea valita kumpi setti olisi parempi. Sudit on tehty synteettisestä karvasta ja ovatkin todella pehmeitä. Ja niin nätin näköisiä! Vasemmanpuolisesta setistä käytän eniten numeroja 127 & 106 poskipunalle ja aurinkopuuterille, sekä luomivärisuteja 231 & 227. Oikeanpuoleisesta setistä käytän eniten kulmakarvarajasutia (?) 322,  sekä luomivakoon varjostavalle luomivärille sutia 228. Isoa sutia 126 siinä keskellä käytän kasvojen varjostukseen ja sen viereistä sutia 109 luomaan rajan vaaleammalla puuterilla varjostuksen alle.

makeup4

makeup10

Kanebo Sensai Fluid Finish Foundation

Since my skin is a little dry, I’ve always preferred liquid foundations. This has been my favorite for so many years! (I think I found this for the first time after Lauren Conrad recommended this on her blog?) I mix two different colors (natural beige and amber beige) depending on how tanned or pale I am. Often I mix other foundations too – my friends laugh when they see me putting on foundation, it’s like a laboratory – I’m always trying to create the perfect formula and color with just mixing different ones. But this will probably be my go-to foundation til the end, I couldn’t live without this. For oily skin I still wouldn’t recommend.

Kanebo Sensai Fluid Finish Meikkivoide

Koska ihoni on kuivahko, olen aina tykännyt nestemäisistä meikkivoiteista, ja tämä on ollut mun suosikkini jo vuosia! Sekoitan kahta sävyä (natural beige ja amber beige) oikean värin luomiseksi, riippuen kuinka ruskettunut tai kalpea olen. Sekoitan kyllä usein muitakin meikkivoiteita, mulle nauretaankin välillä kun meikkivoidevaihetta tehdessäni näyttää kuin istuisin jonkun laboratorion keskellä. Mutta sekoittelemalla se täydellinen meikkivoidekoostumus ja väri vain löytyy niin paljon helpommin! Reissuun lähdettäessä en kuitenkaan pakkaa kuin Fluid Finishit mukaan, tuun varmaan loppuelämäni käyttämään tätä meikkivoidetta. Rasvoittuvalle iholle en kuitenkaan suosittelisi.

makeup3

Make Up Forever Pro Bronze Fusion Bronzers

I have these in shades 20M and 30M. Often I find bronzers and all powder products too powdery, and again since my skin is a little dry, powdery look doesn’t look good on me. The finish of this product is really smooth and almost creamy, even though it’s a powder. This gives you such a nice warm glow, not orange-y or glittery. (Some shades include glitter though: 15i, 25i & 35i, but I prefer these “M” ones with just the glow.)

Make Up Forever Pro Bronze Fusion Aurinkopuuterit

Tämä MUFEn aurinkopuuteri löytyy mulla sävyissä 20M ja 30M. Näistä ei löydy ollenkaan glitteriä, toisin kuin i-kirjaimeen loppuvista sävyistä. Usein aurinkopuuterit ja kaikki puuterituotteet on mulle liian puuterisia, kuivahkolla iholla kun se puuterimaisuus ei vain näytä hyvältä. Tämä tuote onkin ollut varsinainen löytö! Koostumus on sellainen creamy (kermainen?), eikä pelkoakaan kuivan laikukkaasta kakkumaisesta naamasta, vaikka kuinka tätä sutisi. (Hyviä käännöksiä mulla.) Tällä saa täydellisen hehkun kasvoille ilman turhaa kimallusta.

makeup8

Urban Decay Naked Skin Weightless Concealer

The best concealer I’ve ever tried! This blends really well, covers well and still is not cakey at all. The formula is just really creamy and gives a satin finish, not super matte. I have this concealer in two shades: light warm and medium neutral. The lighter one I use under eyes, the darker one to cover other flaws on my skin. Under eyes I think it’s still important to use a setting powder on top!

Urban Decay Naked Skin Weightless Concealer – peiteväri

Paras peiteväri mitä olen ikinä kokeillut! Tämän koostumus on nestemäinen ja hyvin levittyvä, mutta lopputulos on silti juuri tarpeeksi peittävä ja semi-matta. Eli hieman satiinimainen, ei vaaraa tälläkään tuotteella kuivasta halkeilusta tai liian pakkeloidusta ihosta. Hyvin voi myös kerrostaa ilman tuota halkeilua. Silmien alle käytän sävyä “light warm”, ja muualle kasvoihin mihin peittoa tarvitsee sävyä “medium neutral”.

makeup14

Make Up Forever Sculpting Kit

So this is a set of two powders: one for contouring and one for highlighting. I had been looking for this duo for years, since I finally found this last time I was in Stockholm’s Sephora. My sculpting kit is in shade 2 Neutral Light. I also have Anastasia contour and highlight colors, but for some reason I always end up using this. I find these colors and the formula just perfect for me.

Make Up Forever Sculpting Kit

Tämä kahden puuterin setti on loistava varjostuksien ja korostuksien tekoon. Mulla on myös Anastasian varjostus- ja korostuspuuterit, mutta jostain syystä tykkään tästä vielä enemmän. Ostin tämän sävyssä 2 Neutral Light, ja värit ovat juuri oikeat varjostus- ja korostuskäyttöön. Olin oikeasti etsinyt tätä puuteri-duoa jo vuosikaudet, ja viimein törmäsin tähän Tukholman Sephorassa viime reissulla.

makeup1

Make Up Store Blotting Powder Champagne

This is a translucent powder, that smells like candy! I don’t know if it’s suppose to smell like champagne though… I always set my foundation with a bit of translucent powder, and this one is one of the best I’ve tried. Besides the packaging is beautiful!

Make Up Store Blotting Powder Champagne -puuteri

Tämä väritön puuteri tuoksuu aivan karkilta! En tiedä oliko sen tarkotus tuoksua nimensä mukaisesti shampanjalta tosin… Käytän aina meikkivoiteen kiinnitykseen juuri translucent-sävyistä eli läpinäkyvää puuteria, ja tämä nyt vain on osoittaunut yhdeksi parhaista. Ja iso plussa kauniista pakkauksesta!

Any similar favorites? I just noticed how many of these products are for makeup base, but a good base is the most important thing for any makeup I think! Oh and let me know if you’d be interested on that other top 10! Or then it should be called top 10-20? As I said, I feel sorry for those other favorites that were left outside of this!

Löytyykö mitään yhteisiä suosikkeja? Huomasin vasta miten moni näistä meikeistä on pohjan tekoa varten, mutta toisaalta hyvä pohja on mun mielestä joka meikissä kaiken a ja o. Ja hei kertokaahan kiinnostaisiko se toinen top 10 (eli ööö top 10-20?), kuten sanoin niin moni muukin suosikkijuttu jäi nyt uupumaan tästä, kun piti karsia siihen kymmeneen!


83 Responses to “my top 10 makeup products”

 1. Tara says:

  Love this article! Your make-up is always so perfect, so i love to read about your favorites.
  I would like an article about the ones that didn’t make the top 10, but who are also wonderful!

  xoxo Tara

 2. Lina says:

  Urban Decay on ihan must!!

 3. Agnieszka says:

  You probably should do a Top 10 of lip products, Top 10 of mascaras, Top 10 of eyeshadow pallets etc. ;)
  About the Maybelline Sensational, I love this mascara so much as You ;D ;*

  Kisses from Poland <3

 4. Patricia says:

  Oh I love these kind of post. And thankfully you recommend some products I wanted to try for so long – like the naked concealer. My ones run out – so to say best reason to give the naked one a try. Most of the other products are hardly available here in Germany, oh I wish we have a Sephora here … but the primer from MUFE sounds so good too. Maybe I’ll get one when i am back in paree. I would love to see the other favorites maybe you can do a – high-end to high street and drugstore one, oh and one for lipsticks ect ect.

  Bisous from Berlin

  • Marianna Marianna says:

   So good to hear, thank you so much Patricia! I know, it’s the same thing here, no Sephora and then always when I’m traveling I’m going crazy because I have such a long list of products I want to try. :D x

 5. Lauren says:

  I wouldn’t mind to see a top 10 of lips, eyes … I’m always looking for new beauty products, but never know what to buy. So it would be very helpfull.

 6. Tanja says:

  Yes please more make up posts,especially lipstick lipgloss blush :)

 7. Marta says:

  Great post! Your make up is always perfect! I also like nudes and neutral colors. What would you recommend for oily and shiny skin? Have you ever use NARS foundation? Or MAC?

  • Marianna Marianna says:

   Loreal Infallible Matte Foundation – that is an amazing foundation for oily skin! Actually I use it sometimes too, with mixing a little bit of oil or serum in it. It’s so good I had to buy though it’s not the best for dry skin! But like that I can use it too. :D Mac foundations are a big no for my skin, I always break out if I use them. And I’ve heard the same thing from so many people, so if you have acne-prone or sensitive skin, then I’d say Mac is the worst. But Nars foundations are good I think, I have tried the Sheer Glow -foundation and at least that one is really good.

   And thank you Marta! :) I hope you got some tips! x

   • Marta says:

    Thank you so much for your answer! I have a small acne issues unfortunately. My skin is not so oily, but durning the day my forehead starts to shine a bit. I use Mac right now, because it covers these spots quite good and it’s not very heavy. I haven’t tried Nars yet, because we don’t have it here in Poland! I’ll have to check this Loreal. Thank you once again.

 8. camille says:

  I’m in love with Urban Decay’s products
  Xoxo
  http://fashionbackyard.blogspot.fr

 9. Natali says:

  Urban Decay palettes are my favorites too!
  I’m so glad that they finaly sell them in Helsinki too. :)

  http://lartoffashion.com

 10. Lea says:

  Loved this post! I would love to see a post on how you style your shorter hair as I’ve recently gotten my hair cut short too and I’m struggling in how to style it. Also, thank you for always translating your blog posts and Instagram captions to English, I really appreciate it. :) Xx

 11. Nancy says:

  I use the lash sensational mascara too! I actually picked it up a few days after you had mentioned it on snap and I love it. Do you have any special tips on how you apply mascara? I look forward to seeing another top 10 soon :)

 12. Essi says:

  Mistä tuo marmorikuvioitu alusta on tuossa ekassa kuvassa? :)

 13. Very nice selection! Those brushes look great!

  .
  .
  ❤ Kisses from http://www.withorwithoutshoes.com
  .
  .

 14. mjai says:

  Minkä hintanen tuo MUFEN varjostussetti oli?

 15. Jenni says:

  Olipa kiva lukea sun meikkisuosikeista! Naked Basics paletti ja Zoevan sudit löytyy myös mun suosikeista, mutta ton Maybellinen ripsarin kanssa en vaan jostain syystä tule toimeen. Ostin sen vähän aikaa sitten kun moni bloggaaja on sitä suositellut, mutta tuntuu että mulla se saa vaan ripset ihan hirveeseen paakkuun :D

  http://shakespeareandsparkle.com/

  • Marianna Marianna says:

   Ripsareiden kanssa kyllä kaikilla on omat suosikkinsa, vaikka yllättävän monella oonkin kuullut ton toimivan, mutta toisaalta kaikilla ripsarit käyttäytyy vähän erilailla! Haa kiva kuulla että jotain yhteisiä lemppareita! Ja kiitos paljon Jenni! :)

 16. Melisa says:

  I really like this article, now I have more idea’s where I can get some off the products I was looking for. xx

  http://melisa-demir.blogspot.nl

 17. Nina Sax says:

  Hi!
  Nice post, a next one maybe about your favorite perfume / scents of the moment ? or your summer perfumes, and now do you change or use different ones in autumn/winter ?

  Oh and by the way for the mascara : I used to use Clinique, but then they stopped making my favorite, which had this great brush. But then I started to use Dior (the one with the curled brush, Iconic Ovrecurl), and it is sooo great, than now I can’t use anything else… ;) I know that it’s a quite expansive product (or at least for me), but sometimes there are special sales and that’s when I buy it, and seriously it’s the best I’ve ever had.
  Ever tried it ? :)

  • Marianna Marianna says:

   Hi Nina, and thank you! :) That’s a good tip, I have some all-time favorites and then some season favorites in perfumes. I should probably try that Dior mascara, I’m so curious always with new products! Next time I’ll see it on sale or on airport tax-free… ;) x

 18. Silvi says:

  Those Zoeva brushes look so soft and beautiful ^^
  I’ve been planing to buy some for quite long time
  http://silvisinspiration.blogspot.com/

 19. nueyork says:

  There are so many stunning products here, and I have really been loving the Lash Sensational mascara as well. x

  nueyork.blogspot.com

 20. Absolutely love the urban decay naked concealer. Best ever hands down!
  Love these types of posts. Will have to pick up a few of these.
  Have a great day love.

  Courtney ♡ coffeeonherlips.blogspot.com

 21. Yana says:

  I’m in love with Lash Sensational Mascara by Maybelline

 22. Pinja says:

  Ehdottomasti lisää meikkijuttuja tulemaan, nää kiinnostaa aina! :)

 23. I have the mascara and Naked 3 from Urban Decay but you should really try Too Faced. Best makeup brand ever :D

  • Marianna Marianna says:

   I have nothing from Too Faced, but I’ve almost bought something so many times! :D So next time I’ll do that! And yes those Naked 1,2 & 3, pure love! Can’t wait to get the Naked Smoky palette too! x

   • Any says:

    I love that post and found some new “must try products”!! We don’t have Sephora here in Switzerland either, but i always order online :) Also I agree on the Too Faced and if you’re loving long, thick lashes, you have to try Too Faced’s “Better Than Sex” Mascara!! Yes it is pricey but hands down, the best mascara i’ve ever tried (and i tried literally everything ;D)

    Hugs from Switzerland!! Xo

 24. Mari says:

  Ihania tuotteita! Mistä mahtais saada ostettua tuota väritöntä puuteria? :) ja ehdottomasti toista top 10 kehiin :p itse sain just tänään itseasiassa postista haettua naked 2 paletin ja en malta jo päästä kokeilemaan sitä. Monesta blogista myös lukenut tosta naked peitevoiteesta ja täytyykin lisätä se want-listalle, joka just vähän lyheni synttäreitten vuoksi :D
  – Mari / Look by Mari

  http://www.lookbymari.com

 25. Sarah says:

  So happy you did an article like this one!
  Would be happier if you’ll tell us more about it!

 26. Anne says:

  Hei Marianna! Ihanaa että nyt tuli meikkipostaus, olen itsekin erittäin kokeilunhaluinen ihonhoitotuotteiden ja meikkien suhteen; tästä postauksesta lähtee nyt kaikki kokeiluun (olen myös kuivaihoinen ja herkästi liika “puuterimaisuus” meikissä on minullakin ongelmana vaikkea paljoa laittaisikaan kasvoihin meikkiä) sitä mukaa kunhan saan entisiä käytettyä kutakuinkin pois alta (: ethän odotuta kauaa uudella top10 listalla<3! sillä kiinnostaa jo ihan tosi paljon mitä kaikkia ihania tuotteita sulla jäi vielä näyttämättä (:: ! Eli ehdottomasti tee toinenkin postaus niistä mitkä jäi vielä tämän ulkopuolelle! Ihanaa viikonloppua ja syksyä! A

 27. Elena Urba says:

  oh Marianna,

  Zoeva brushes are adorable. the look and the quality is brilliant as well. lovely post

 28. Linda says:

  Olisi kiva lukea lisää top 10 juttuja! Tästäkin jo tarttui monta hyvää vinkkiä kun seuraavan kerran täytyy/saa ostaa uusia meikkejä :) Aurinkopuutereista on nyt pakko hehkuttaa guerlainia, joilta löytyy ihan super kivoja aurinkopuutereita, joissa on ikään kuin sekoitettuna useampia sävyjä, jolloin sävy sekoittuu luonnolliseksi ja vivahteikkaaksi.

 29. vera says:

  Great post. Thank you for sharing!!

  Blonde in Cashmere

 30. Tanya says:

  Never seen such products here in Russia. Really want a long time to buy this mascara. But primer my love. I use Mabelin new York

  What makes you beautiful

 31. Hi darling,

  Could you please tell me what camera and lens you use? Your photos are ALWAYS amazing!!

  Love this post in particular.

  Xo,
  http://sacosha.blogspot.com

 32. Trang Do says:

  Love your makeup products!! I also used some of these products, but not all. I will try to follow your products!!
  Hugs,
  Love from http://www.trangscorner.com {a lifestyle, fashion, beauty, and food blog}

 33. ElinaK says:

  Tää oli vaarallinen postaus, haluaisin ostaa puolet noista jutuista nyt itselle. :DD Haha. Tilaukseen menee tosin ainakin toi highlighter, sitä oon ennenkin katellut ja nyt sain varmistuksen että on hyvä! ;)

 34. Lauren says:

  I love The Balm’s highligters too! I also want to try the MUF bronzer and the Urban Decay concealer x

  http://www.wonkylauren.com

 35. Kasia says:

  As a make up addict I absolutely love this post.
  So nice to see that you like Sensai foundation. I’m using it for years now, there is really nothing better (I betrayed it twice: for Diorskin Nude and Chanel Mat Lumiere). But Sensai is my no 1. Apart from looking great on the face it really makes skin look better in long term. It is perfectly moisturised and fresh.
  I am using the velvet version (Sensai Fluid Finish Lasting Velvet) which has a bit more of a coverage and that semi-matte finish. I even use the same shades as you: Natural Beige for winter and Almond Beige for summer.
  As for mascaras you should really try the Max Factor brand- their mascaras are simply amazing. Give it a try :)
  And definitely: bring us more make up posts :))

  Love :*

 36. Marietta says:

  Hey Marianna,

  wow you have such fancy make up! Love the post, I think you always put on such a natural make up and that fits you perfectly.

  LOVE

  Marietta

  http://www.theurbanslang.blogspot.com

 37. camilla says:

  Mary-Lou Manizer on myöd oma suosikkini korostukseen. Jos haluaa nestemäisenä tervettä ja upeaa hehkua, niin MACin strobe liquid on ehdottomasti testaamisen arvoinen! Päivettyneellä kesäiholla toimii ihan sellaisenaankin, ilman meikkivoiteita. :)

  • Marianna Marianna says:

   Okei toi mun täytyy siis muistaa, oon just nimittäin miettinyt kun varjostukseen mulla on jo voidemainen vaihtoehto että korostukseenkin olisi kiva olla. Ajoittain mun iho menee talvella niin kuivaksi etten tiedä onnistuuko ton käyttö silloin! Eli jes kiitos vinkistä Camilla :)

 38. Leanne says:

  Those Zoeva brushes look so beautiful! I’m still dying to get my hands on that highlighter too.

  http://arumlilea.com

 39. Rora says:

  Ihana meikkipostaus! <3 Muitten lempparituotteista on aina kiva lukea :)
  Zoevan sudit on kyllä nyt ollut superhypetyksen kohteena somessa :o Mutta pakko sanoa, että mun käsityksen mukaan ne ei ole täysin synteettistä karvaa. Kaikki tummat on synteettistä, mutta vaaleat on synteettisen ja eläinperäisen sekoitusta. Ite tykkään enemmän luonnonkarvasta erityisesti luomivärisiveltimissä.. ne vaan on aina olleet 100x laadukkaampia mitä synteettiset<33 :)

  • Marianna Marianna says:

   Voi kiitos Rosa! :) <3 Mäkin oon huomannut! Aijaa, voikin olla! Mulla taas jotenkin tietyssä tarkoituksessa synteettinen karva toimii sudeissa paremmin, ne tuntuu ehkä vähän pehmoisemmilta... :) Ps, Ihanannäköinen blogi sulla!

 40. annie lee says:

  do you consider the packaging of your cosmetics before buying them? cos they are all SOOO gorgeous!! haha

  • Marianna Marianna says:

   Haha! It might affect a little bit, or at least encourage me to try them even more! But pretty packages are part of the product! :D x

 41. Aliisa says:

  Tosi mielenkiintoisia tuotteita, varsinkin toi varjostus-korostuspaletti alkoi kiinnostaa. Oon kuullu niin paljon hyvää tosta ripsarista, tänään viimeksi sitä pyörittelin käsissä cittarissa kun oli alennuksessa. ensi kerralla ostan sen! mulla on kanssa toi naked basics paletti ja on kyllä ihan paras, ostin sen pari vuotta sitten ja nyt muutamat noista sävyistä vetele ihan viimesiään :( onneks ud on nykyään suomestakin saatavilla niin voin kipasta uuden kun tää nykyinen loppuu!

  • Marianna Marianna says:

   Voi vitsi, onks se siellä alennuksessa! Mun olis varmaan kannattavaa hamstrata niitä kymmenen samantien varastoon. :D Ja niinpä, hyvä että saatiin tänne uusi meikkibrändi, Urban Decayn lähes kaikki kokeilemani jutut on olleet loistavia, ja hinnat ei ollenkaan pahoja.

   Kiitos kommentista Aliisa!

 42. Nadia says:

  Thanks for sharing your favourites, Marianna :) Every item is so lovely. I am a huge sucker for Make Up Forever. It is such an amazing & versatile brand. Woohoo, I made a lovely new discovery thanks to this post of yours – Kanebo Sensai Fluid Finish Foundation. Since LC recommended it and now you mentioned it – I am totally on a mission to give it a go ;)
  Hope you enjoy your weekend hon. Thanks for this sweet post/review.
  xox Nadia
  http://mielandmint.blogspot.co.uk/

  • Marianna Marianna says:

   Me too, that brand never lets me down!:) I suggest you give it a try, and if you’re skin is even slightest bit dry, that foundation is just so good! x

 43. Kate says:

  Stunning photography and lots of gorgeous products here!

  VioletDaffodils
  xx

 44. Ardenis says:

  Love this post. You should definitely do more beauty posts. And that highlighter looks gorgeous. I need to check it out!

  http://5twenty1.blogspot.com/

 45. Rebekah Wing says:

  wow, those products look amazing!
  Those Zoeva brushes and the mini Naked Basics Palettes are my favorites as well!
  They’re such great products.
  Definitely have to make other make-up posts as well. Love reading them! :)

  Flirting with Fashion Blog

 46. Camille says:

  If I had to pick just one make up product, it would be this Urban Decay concealer, it’s so amazing !

 47. I really love the cute mirror, looks like it has been stolen straight from a fairytale! :) Where can I get one?

 48. Paulynagore says:

  I want others top ten, it’s really interesting, i discover new products, and i wanna be even more poor because i’ll kinda want everything!

  http://paulynagore.blogspot.fr/

 49. Patricia says:

  what a nice collection! can i ask something? where did you get your makeup forever? do they have store here in Finland?

 50. Anna says:

  Where is your mini gold square mirror from? I absolutely adore it!! :]

Leave a reply

Your email address will not be published.