Thursday March 03 2016 30 comments

Brrr…

brr7

brr5

brr3

brr1

My comfy but not warm enough outfit from yesterday. The day when I thought that I was finally done with my flu, but turned out to be terribly wrong. I woke up early, went for a long walk with Minnie while sun was rising, and felt really good about the fact that I finally felt better. I decided not to cancel any plans, and by the afternoon 2PM I felt so weak and sick. I cursed my outfit choice, the bomber jacket and the sneakers. Damn that spring inspiration post that got me wear too little! And I hadn’t slept enough, no wonder my immune system couldn’t handle it. New try. But I’ve learned my lessons, every time I catch a cold the same things happen right before: I stress, I don’t sleep enough, I do too much stuff and don’t listen to my body. (And everywhere around me the flu is going on and I’m not careful.)

So spring outfits can wait, now I’ll rather start my spring home project: decluttering and freshening up things here, I started yesterday with one new pillow. I can’t wait to do a springlike home post! I also finally found the book called The Life-Changing Magic of Tidying. I need a little fighting spirit before starting the decluttering project properly, I’ll start reading that now!

Nopeat asukuvailut eiliseltä. Ehdin eilen jo ajatella, että viimein se flunssa oli lähes kadonnut, myöhemmin selvisi että olinpa väärässä. Heräsin aikaisin, lähdin Minnien kanssa pidemmälle lenkille samalla kun aurinko nousi, ja olin jotenkin liian energinen vain ajatellessani että nyt vihdoin takaisin normaaliin elämään. Enpä siis perunut mitään menojani, ja jo kahdelta iltapäivällä asukuvailun jälkeen tuntui olo todella heikolta ja kipeältä. Kirosin siinä vaiheessa liian kylmän asuvalinnankin, pitikin mennä tekemään se kevätinspis postaus ja pukemaan päälle bomber-takki ja tennarit! Ja enpä ollut nukkunutkaan tarpeeksi, ei ihme ettei vastustuskyky riittänyt taistelemaan uudelleen vilustumista vastaan. Eli uusi yritys. Nyt oon oppinut läksyni, nimittäin ihan joka kerta kun flunssa iskee, niin samat elementit on olemassa. En nuku tarpeeksi, teen liikaa asioita ja stressaan, en kuuntele kroppaani vaan kunhan menen. (Plus kaikkialla ympärillä on flunssaa enkä ole varovainen.)

Eli kevät asut vielä odottakoon. Aloitan mun intoilun mielummin kotiprojektista, eli tavaroiden karsimisesta, pienestä siivouksesta ja uudistuksesta. Eilen löytyi maailman täydellisin kevättyyny, siitä ja muusta keväisestä kotijutusta pian kuvia. Tänään muuten löysin viimein KonMari -kirjan, se on ollut kaikkialla niin loppu että olin jo luopua toivosta! Nyt siis se kirja antakoon mulle lisätsemppiä ennen karsimisprojektiin ryhtymistä.

brr2

Jacket Gina Tricot
Knit Acne
Boyfriend jeans Zara
Shoes Nike
Bag LV


30 Responses to “Brrr…”

 1. Natali says:

  Such a cute, casual outfit! I like your jeans and tote very much. This photo shoot location couldn’t be better, great choice! :)

  http://lartoffashion.com

 2. Rena says:

  You look really cool and stylish in your comfy outfit! Here in Bavaria it is also cold and snowy at the moment – but you confirm me it’s possible to be even fashionable for such weather <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Cool casual outfit!
  I could enjoy a snowy day this weekend and I chose a pair of leather leggings for my outfit. Have a look!

  Don’t miss you today my new sunglasses from CD new collection! ;)
  .
  .
  ❤ Kisses from http://www.withorwithoutshoes.com
  .
  .

 4. Bdbdbdb says:

  Saatko tarpeeksi vitamiineja ravinnostasi? Suosittelisin hankkimaan jonkun ravintolisän, joka edistää vastustuskykyä. En tarkoita tätä pahalla, mutta tuntuu tosi kummalliselta, että nuori terve ihminen on noin jatkuvasti kipeänä. Toki ihmiset ovat erilaisia, mutta itse olen flunssassa ollut ehkä pari kertaa elämässäni, en ymmärrä miten sulla voi olla aina flunssa! :O Kannattais käydä myös lääkärissä tsekkaamassa, että ei ole mitään astmaa tai muuta ongelmaa.

  • Lotta says:

   Vastustuskyky määräytyy osittain myös geenien perusteella, joten toiset sairastuvat useammin ihan vain perimänsä perusteella. :) Mulla on meinaa ihan sama homma, elän tosi terveellisesti mut silti saatan olla 5 kertaa vuodessa kipeenä, eikä siinä oo mitään erikoista. Ei lääkärikään sille mitään mahda.

 5. sıla says:

  ı love your style mariannan <3 so comfy and cute!

  http://papatyaski.com/

 6. Shannon says:

  It’s such a shame the outfit made you sick again because it’s such a lovely look. I really like the grey tones & that huge scarf. Hope you get better soon!

  TFM BLOG

 7. Nikki says:

  You look lovely! I love your outfit:) X

  http://www.fashionablepassion.com

 8. cata says:

  Rakastan sun blogia! Tää on ehdottomasti parhain niistä, joita seuraan. Ehkä siks just tykkään tästä, kun meillä on niin samanlainen tyyli. Mun mies sanoi kerran, kun luin sun blogia: “Ihan niin kuin sinä tuossa kuvassa, katsoin, että se oot sä!” Haha. Mulla on ihan samantyyliset hiuksetkin ja kaikki. :D Pikaista paranemista! Lupaan pysyä sun menossa mukana jatkossakin. Amen.

 9. Roosa says:

  Ihanaa että säkin löysit vihdoin ton kirjan! Suosittelen niin paljon! Se on niin inspiroiva <3

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

 10. Mila says:

  Your outfit is super cute !
  Hope you’ll feel better soon !

 11. Kamila says:

  I hope You feel better today!
  Outfit is great as always :)))

  http://artdebridge.blogspot.com

 12. Ashley says:

  Sorry to hear about the flu! Hope you feel better!

 13. Imma says:

  Love your look!
  Looks cozy and beautiful, but sorry it is so cold over there! In Barcelona it is a bit colder this week but still good (around 16 degrees? that’s spring for you I’m sure! :))

  Have a lovely weekend!

 14. Liesa says:

  What a nice outfit! Have a nice weekend!
  xx
  http://www.thefashionplaybook.de

 15. Samira says:

  Oh no :( I hope you’re feeling better really soon! I also got a cold since yesterday and have been staying in bed all day since then, I really hate this! Although your outfit obviously wasn’t warm enough thank you for sharing it with us – I really like your classy basic style! Oh, BTW as I know you’re also a big L’Oréal Paris fan, I would love if you voted for me for the big Elvital Challenge up on http://bit.ly/1TUVLSL!

  Take Care,

  Samira

  http://www.msprivileged.com

 16. Monika says:

  Love these white sneakers!
  Love,
  http://www.thestyleventure.com

 17. Lisa says:

  Such a cute look! Hope you’re feeling better soon. ♡

  Lots of love from Germany
  Lisa – http://www.confettiblush.com

 18. Abdullah Teke says:

  Try taking vitamin D like the 50,000 iu once a week gelcaps.you can find it on amazon,& vitamin c also at least 5 grams a day.but the vitamin D helps absorb all the other vitamins . Always need the D :p. Also you look cute and all but your health is more important.soooooooooooooo try and wear a hat next time maybe :* have a great weekend boolean xoxo

 19. Louisa says:

  Love your outfit, so casual but stylish at the same time!
  I was sick the past few days too, had some flue going on that affected my stomach so I woke up at night with bad stomach cramps :(
  Get better soon!

  xo,
  Louisa

  http://www.theurbanslang.com

  • Marianna Marianna says:

   Oh no! :( I’m luckily feeling better now, tomorrow I think I’ll be already back to feeling completely normal. :) Hope you are too!! x

 20. ala says:

  what’s the name of your shoes exacly? is this nike priority?

Leave a reply

Your email address will not be published.