Monday October 31 2016 183 comments

Coconut Hair

ogx4

Yhteistyössä OGX, Indiedays & Blogirinki

Koko hiustenlaittoni mullistui pari kuukautta sitten, kun päätin vihdoin kokeilla erilaista hiustyyliä. Vähän lyhyempää mallia kuin se superpitkä, mikä mulla oli aina ollut. No, tuo oli paras päätös vähään aikaan! Oon alkanut paljon enemmän kiinnittämään huomiota hiusten kuntoon ja kiiltoon, terveinä pitämiseen ja liikkuvuuteen, ja ennen kaikkea oikeanlaisiin hiustuotteisiin. Ennen keskityin liikaa pidemmässä tukassani siihen, ettei se vain näyttäisi lättänältä, joten tupeerasin ja föönasin, käytin paljon lakkaa ja sain olla kokoajan korjailemassa jotain. Lyhennyksen myötä aloin yhtäkkiä arvostaa enemmän sitä, että se hiukset näyttivätkin terveeltä. Ykkösprioriteetiksi tuli säilyttää vain tuo tilanne. Tykkään siitä, etteivät hiukset ole lakasta kohmeat, vaan ne liikkuvat luonnollisesti ja niihin voi koskea, ne voi harjata läpi ilman että koko kampaus lössähtää. Ne ovat paljon helpommin hallittavissa. Koko olo tuntuu raikkaammalta ja itsevarmemmalta, yhtään liioittelematta! Innostuin kun tarjoutui tilaisuus yhteistyöhön OGX:n kanssa, merkki on todella hehkutettu ja Jenkeissä yksi myydyimpiä, ja ainesosat tuotteissa kyllä vakuuttivat.

My hair routines and everything completely changed two months ago after cutting my hair shorter, and I’m still so happy with the decision. I started to pay much more attention to keeping my hair healthy after the cut, suddenly it just looked so fresh and healthy, that my number one priority with hair just became to keep it looking that way. It wasn’t like that before, my number one priority used to be just trying to make my hair look full no matter what it takes (almost) – I teased it, used hair dryer and hair spray a lot. And I needed to fix it throughout the day, yet it still felt impossible to keep it in place like I wanted it to. Well now I’ve started to love natural hair, when you’re able to touch your hair or brush it in the middle of the day (with teasing & hair spraying, can’t do that), I love that it moves naturally and is just much easier. There can’t be a really bad hair day anymore, when I don’t have the pressures I had with the super long hair. And yeah overall I feel more fresh and confident with this hair. I was offered I collaboration with OGX, and got interested to try their products, I know it’s one of the most sold brand in US, and the ingredients did sound promising.

ogx2

Valitsin eri sarjoista testiin Coconut Waterin, sarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine sekä kuivaöljysuihke. Paitsi että mä olen kookosfriikki, kuulosti kookosveden edut juuri toivomiltani. Paljon ravintoaineita ja hoitavuutta, ja kosteutuksen lisäksi vain luonnollista puhtautta ja ilmavuutta. No mitenkäs sitten lupaukset pidettiin? Todella hyvin. Ilmava, puhdas ja kosteutettu olisi juuri miten voisin itse kuvailla. Ja olematta lättänä tai rasvainen, siinä yleensä se haaste kosteuttavilla tuotteilla. Tämä kuivaöljysuihke on varmasti tullut kaappiini jäädäkseen, juuri sellainen tuote mitä olen kaivannut. Öljy joka ei rasvoita tai ole liian raskas. Eikä sitä käsienpesuoperaatiota, tiedättekö hiusöljyjen käyttäjät mitä tarkoitan? :D Keveyden ansiosta tätä voi suihkia myös kuivaan tukkaan, senkin oon nyt testannut, ja toimii. Varsinkin jos sähköisyys iskee, niin lakan sijaan oon turvautunut tähän. Plussaa vielä näille kookostuotteille ihanasta tuoksusta, kauniista pulloista ja shampoon vaahtoavuudesta. Jos shampoo ei vaahtoa, niin… mä vaahtoan. (Eli vaihtoon.)

Of all the options I chose to try the Coconut Water series: shampoo, conditioner and dry oil spray. Besides that I’m a coconut freak, the benefits of coconut water sounded perfect to me. Lots of nutrients and hydration, natural freshness and airiness. That dry oil spray is especially a keeper in my hair product selection, hydrates without making my hair look greasy or flat. (And no crazy hand wash operation.) The smell in these products was lovely, and I just liked everything about these. All the OGX bottles are so pretty!

ogx1

ogx5

Kookos-ananas-banaanismoothie. Kaikki kookoksinen – nam.

Coconut-pineapple-banana-smoothie. Everything coconut – I like.

ogx3

Kommentoimalla tähän postaukseen mitä kahta OGX-hiussarjaa itse haluaisit testata, osallistut mukaan arvontaan, jossa voit voittaa nuo mainitsemasi sarjat. OGX:ltä löytyy seuraavat tuotesarjat: Argan oil of Morocco, Keratin oil, Biotin & collagen, Macadamia oil, Coconut water, Coconut milk, Kukui oil. Elikkä nyt vain kommentoimaan kaksi parhaimman kuuloista! Osallistumisaikaa tämän viikon loppuun, arvonnan säännöt voi lukea täältä. Suomessa OGX -tuotteita myyvät Stockmann, Sokos & Emotions sekä Citymarket.

Have you tried out any OGX products yourself, and how did you like them? :)

ogx6


183 Responses to “Coconut Hair”

 1. ninni says:

  Cococnut water ja Biotin & collagen:)

 2. Sanna V. says:

  Haha, innostuin kovasti arvonnasta, enkä lukenut kunnolla ohjeita, köh köh. Hypin sanoja ja kiiruhdin kurkkimaan, että minkänimisiä muita sarjoja olisi tarjolla. Harmittelin kovasti, kun tajusin haluavani testata sekä tuota Coconut wateria, että Argan oil of Moroccoa. Onnekseni ohjeissa lukikin, että mitä KAHTA sarjaa haluaisit päästä kokeilemaan, joten voin vastata molemmat! :D

  Vitsit tuo kuivaöljysuihke kuulostaa just ja tasan siltä, mitä mun hiuksisto kaipaisi.. Good luck me! :)

 3. Emppu says:

  Oi olen jo pitkään halunnut päästä kokeilemaan näitä! Varsinkin Argan oil of Morocco ja tuo Coconut water kuulostavat erittäin mielenkiintoisilta.

 4. Ida says:

  Biotin & collagen ja Coconut milk ! GIMME :D

 5. Marianne says:

  Näitä tuotteita haluaisin kyllä ehdottomasti päästä testailemaan! Olen ikäni taistellut elottomien hiusteni kanssa ja tuntuu ettei mitkään öljyt ja hoitoaineet tehoa latvoihini. Jos vaikka nämä pelastaisivat hiukseni ennen kuin turvaudun viimeiseen keinoon eli pitkien hiusteni leikkaamiseen :) Eniten kiinnostaisi siis Argan oil of Morocco sekä Keratin oil!

 6. mirdie says:

  argan oil ja coconut oil kuulostaa ihanimmilta! :)

 7. a says:

  Argan oil of Morocco ja macadamia oil :)

 8. anu says:

  Argan oil of Morocco & Coconut water :)

 9. Marianne says:

  Macadamia oil ja Argan oil of morocco

 10. OutiJ says:

  Valintani olisi argan oil of morocco.

 11. Jenna says:

  Argan Oil ja Coconut Water! Varsinkin tuo kuivaöljysuihke kuulostaa täydelliseltä.

 12. Sanna says:

  Coconut water( kuivaöljy suihke erityisesti) ja Argan oil. Nämä tulis todella tarpeeseen
  -sanna-

 13. Annuli says:

  Macademia Oil ja Kukui oil

 14. Sofia says:

  Coconut milk ja Macadamia oil kuulostavat tosi kivoilta! :) <3

 15. Iris says:

  Toinen kookosfriikki ilmoittautuu!
  Tuotteita oon hypistellyt jo pitkään, mutta en ole toistaiseksi raaskinut ostaa. Luulen, että nyt tän luettuani on pakko jos ei onni suosi :) Valintani olisi siis Coconut Water ja Argan oil

 16. Leyla says:

  Macadamia oil ja Coconut Water olisivat semmoiset, mitä haluaisin kokeilla :)

 17. Emmmi says:

  Ehdottomasti coconut water ja argan oil :) oon itekkin hiljattain hurahtanut kaikkeen missä on mukana kookosta ja tälle addiktiolle tuskin näkyy loppua :D

 18. anne-maria says:

  Argan Oil of Morocco & Coconut water :)

 19. Sofia says:

  Argan oil of morocco, nuutuneet ja kuivat hiukset tarvitsee apua!

 20. milja says:

  argan oil ja coconut mikä sullakin on kiinnostaa :)!

 21. petra says:

  Biotin & collagen ja Macadamia oil :)

 22. jenni says:

  coconut water ja macadamia oil :)

 23. ansu says:

  Coconut water ja Keratin oil!

 24. Sini says:

  Coconut water & macadamia

 25. Meri says:

  Biotin & macadamia nut

 26. SAMP says:

  Kuivahiuksisena macadamia nut ja coconut water houkuttavat!

 27. Lena says:

  Biotin-sarja sekä coconut water

 28. Päivi says:

  Biotin & collagen sekä Kukui Oil

 29. Henna says:

  Kukui oil ja coconut water

Leave a reply

Your email address will not be published.