Wednesday November 30 2016 34 comments

Bye Bye November!

wedmorning3

I’m so sorry for being away for the last two days! I had felt like I was catching a cold already one week before I caught one, it was so frustrating just waiting for it to arrive. You know that feeling when you are not sick but you aren’t feeling the best either? Well on Monday I suddenly felt so weak, my whole body was aching, my throat was so sore and I couldn’t do anything but lay in the sofa with Minnie: sleep, eat, drink tons of Christmas tea and put a puzzle together. (I’ve been doing that for so many hours during the last two days – good way to relax!) On Monday night I went to get some medicines, and I’m so glad I did. Sceptic me thought it was way too late to do anything, but the saleswoman told me that we are gonna fight this together. Hahah, she was so sweet, picked me different kind of vitamins and flu stopper sprays, and here I am, it’s Wednesday and I’m feeling 100% normal again. What just happened?! Just to be safe I’m gonna take it easy today, but definitely back at blogging! Even two days feel like I had a huge break. I’ve thought about blogging every day during December, I have too many Christmas things on my mind, and I just can’t waste any day of the best month of the year! How does that sound? :) And how are you doing there?

Ps, These home delivery breakfasts are a life savior sometimes. Avo toasts, granola and yoghurt, smoothie and coffee – my favorite things! And another note, that snowy view couple pictures below is now history, we still had some snow yesterday but it’s gooone. :( But can’t let that affect on Christmas mood!

Huh, pahoittelut kahden päivän hiljaisuudesta blogissa! Mulla oli ollut jo yli viikon fiilis, että nyt mä tulen kipeäksi, ennen kuin oikeasti tulin. Kaikista rasittavinta on odottaa flunssan saapumista, kun olo ei ole paras mahdollinen, muttei vielä ole tullut kipeäksikään. Kun täytyy koittaa ottaa iisisti, mutta lepääminen tuntuu turhalta. Ja vielä siihen päälle mulla tulee aina paniikki, että nyt ei ole aikaa tulla kipeäksi, selaan kauhulla kalenterista lähestyviä menoja ja stressi nyt ei tee ikinä hyvää. Mutta niin, maanantaina se sitten vasta iski: hirveä kurkkukipu, huimaus, koko kropan särky. Piti vain maata sohvalla Minnie kainalossa. Välillä syödä, nukkua, juoda teetä ja jatkaa mun Suomalaisesta hakemaa 1000 palan jouluaiheista palapeliä. (Niin hyvä rentoutumiskeino!) Maanantai-iltana kävin apteekista hakemassa sitten flunssalääkkeitä, vaikka olin varma että nyt on liian myöhäistä, mutta ihana apteekin rouva kertoi mulle et nyt taistellaan yhdessä. Hahah! Mukaan lähti jotain flu stopper -suihketta, sinkkiä ja vitamiinejä, ja tässä sitä ollaan kaksi päivää myöhemmin, täysin terveenä. Mä olen aivan ihmeissäni, mitä just tapahtui?! Parempi ottaa vielä iisisti tämä päivä ihan varmuuden vuoksi. Mutta kahden päivän breikki blogissa tuntuu jo hirveän pitkältä tauolta! Mulla on niin paljon jouluisia postausideoita mielessä, että vähän suunnittelin postailevani joulukuussa päivittäin. Ei vuoden parhaasta kuusta voi tuhlata päivääkään! Miltäs se kuulostaa? :)

Ps, Kotiin tilattu aamiainen on välillä niin pelastus. Vähän kaihoisana kyllä katselin tuota aiemmin ottamaani lumimaisemakuvaa tässä postauksessa, siitä on niin vähän aikaa, minne se oikein katosi? Voivoi, kauhulla jo odotan niitä ennusteita, tuleeko tästä valkoinen vai musta joulu, vaikkei sen saisi antaa fiilikseen vaikuttaakaan…

wedmorning2

wedmorning

wedmorning5

wedmorning6

wedmorning8


34 Responses to “Bye Bye November!”

 1. Fanny says:

  Yeah last day of november ! Can’t wait for december and Xmas :)

 2. Aya says:

  Ugh the end of November and the exams are just around the corner :( !! I hope you’re feeling better :)

  https://ayeuh.wordpress.com/

 3. Laura Jane Katriina says:

  I’m so glad you are back and feeling well again! :) I have been waiting for your Christmassy posts so eagerly, somehow in such a Christmas mood already, usually it happens around mid December for me. Although I don’t mind it at all, haha ;) Also, I love your slippers, so cute!

 4. Tatyana says:

  Hello, Mariana. I plan to come on December 17 in Helsinki by bus from St. Petersburg. You will not prompt whether at this time you have a Christmas market? and where it usually goes? or how you pass? I want to dive into your Christmas atmostferu :)
    P.S.: Google translator
  P.P.S.: I love reading your blog :)

 5. Jessica says:

  Glad you are feeling better! Always love reading your blog! :) x

  Jessica | http://www.jessicaduartemua.com

 6. Antonia says:

  Good to hear that you feel better now! It would be awesome when you blog every day in December :-)
  Wow how cool is breakfast deliviery! I wish this would be in my city

 7. Natali says:

  Oh yes, taking the right vitamins, some flu stoppers and chilling for a day or two and it does wonders to you!
  Glad that you’re feeling better and I’m glad that November is over, it wasn’t my best month but I did a lot and learned a lot throughout the past month.
  Can’t wait to open the first chocolate tomorrow in my Advent calendar. :)

  http://lartoffashion.com

 8. These photographs look so god! Your posts have such an amazing quality! I love it :)
  And that breakfast…yuuuum!
  This is such a lovely post! I really hope that you are feeling better! I’m so excited for Christmas!! (best time of the year ❤️)

  Beatriz ❤️
  beatriz-pedrosa.blogspot.pt

 9. Lauren says:

  Being sick is the worst, it just completely wipes you out and you feel useless. Glad you are fighting fit again! x

  http://www.wonkylauren.com

 10. Carrie says:

  I’m glad you’re feeling better! I was sick over the weekend for about three days and am just getting back to feeling normal again. I love your slippers – they look so cozy!

  Carrie | http://carrieelise.com/

 11. Tegan Lily says:

  I’ve got a cold too that that won’t go away. :( Glad you’re feeling better though!

  T x

  http://teganlily.co.uk/

 12. Linda says:

  I love your at home posts! Something about seeing the food you make and Minnie, and your cozy home decor makes me so happy. I can’t wait for your Christmas posts! It’s my favorite time of the year too :)

  xoxo
  boohoolindalieu.wordpress.com

 13. lotta says:

  antaa tulla, kiva vaan jos jaksat postata joka päivä! :) tänne voi sitten tulla lukemaan juttuja vähän niin kuin joulukalenteria!

 14. Jen Auschwitz says:

  Where did you get your slippers from?
  So adorable and comfy looking!

 15. Nash Daud says:

  Sorry to hear that you catch a cold. Here’s some tips, eat chicken soup and drink tea. That would make you feel better. :)
  November was a great month. Wish you feel better Marianna.
  Stay safe n sound dear. XX

 16. Linda says:

  Minnie’s face looks adorable that would make you feel better when sick! Glad you took some time to yourself and recovered you deserve that. Happy December you’re a doll :)

 17. Tanja says:

  Haha, Minnie looks like she is laughing from the heart :D

 18. happyflow says:

  Pakko kysästä, että mistä tilasit ton herkkuaamupalan? Näyttää niin hyvältä!!

 19. Viki says:

  so beautiful :) love your photos

 20. Egita says:

  So glad you’re feeling better! I love reading your blog, you really should blog every day!

 21. Beautiful pictures :D Hope you feeling better soon :)

 22. Monika says:

  Glad you are feeling much better! Looking forward to your blogging this month.

  http://www.thestyleventure.com/2016/12/01/advent-calendar-giveaway-foreo-luna/

 23. Elina says:

  Kyllä, kyllä, kyllä!! Ehdottomasti postaus päivässä! Täällä jo heti nousi odotus korkealle, mitä kaikkia kivoja ideoita sulla onkaan joulukuun postauksille! :) Asupostaukset luonnollisesti kiinnostaa eniten, joten toivottavasti myös niitä jaksat tehdä, vaikka bloggaajien haasteet asukuviin on jo hyvin tiedossa: valoa on niin vähän tähän vuodenaikaan ja kylmäkin on. Muistelen, että olet julkaissut täällä blogissasi sisällä, esim. jossain kauppakeskuksessa tms. otettuja asukuvia. Se on mielestäni ihan hyvä vaihtoehto. :)

  • Marianna Marianna says:

   Voi ihana kommentti, kiitos Elina! <3 Asujuttuja tulossa todellakin :) Nyt on yllättävän hyvin jo aurinkoakin näkynyt. Ja ihana kuulla että sellaiset vähän arkisimmissakin ympäristöissä sisällä kuvatut asut on tervetulleita!

Leave a reply

Your email address will not be published.