Monday February 27 2017 19 comments

Puffed

Here’s what I wore the day before the snowstorm, the big comeback of winter. Oh bare ankles made me feel so springy, I love all kind of season transition outfits. Not full wintry, not full spring/summery, a mix of them. Yup so outfit wise I love spring and autumn. But anyway I wore my puffed jacket (I call this the meatball jacket, not really sure if it’s flattering but cute haha), workout tights (I’m starting to get a little ashamed my no real pants phase), my favourite sneakers and a mini purse.

This month hasn’t been the most active one on the blog, you’ve probably noticed that, but that will change. Starting next month (after tomorrow?!), telling some big news for you guys, as well as getting 100% back at blogging. That’s when a certain project won’t take my time as much anymore, and I’m closer to where I’m heading at… Okay this is too mysterious, better just wish you good night now! x

Tässä asua muutaman päivän takaa, juuri päivää ennen lumimyrskyä. Sitä päivää, kun talvi tuli takaisin, ja alkoi kauhistuttamaan olinko mä todella paljaat nilkat vilkkuen kulkenut vielä edellisenä päivänä. Päällä oli mun lyhyt toppatakki (jota kutsun lihapullatakiksi), treenitrikoot (vähän hävettää tämä ei-kunnollisten housujen aikakausi), lempilenkkarit ja pikkulaukku. Oli niin ihanaa saada kevät edes muutamaksi päiväksi, siellä se odottaa vielä edessäpäin.

Tämä kuukausi ei ole ollut aktiivisin mahdollinen blogin puolella. Sille on ollut syynsä. Ylihuomenna vaihtuu kuukausi, aika vähän uudelle vaihteelle, ja aika myös kertoa aika isosta uutisesta. (Kuinka monta kertaa voi lauseessa sanoa aika.) Samalla haluan 100% taas panostaa blogiin, kun eräs juttu ei vie enää niin paljon aikaani, ja asiat siirtyvät konkreettisesti kohti sitä minne ollaan menossa. Tää on taas niin mulle tyypillistä löpertelyä, jossa ei ole päätä eikä häntää. Ehkä vain toivotan hyvää yötä, kuullaan huomenna! x

Jacket Urban Outfitters
Sweater SamsoeSamsoe
Tights XX XY Junkyard.com
Sneakers Nike


19 Responses to “Puffed”

 1. Nancy says:

  I love those leggings! I can’t wait to hear about your big project! :)

 2. Fanny says:

  So mysterious, I want to know more now :)

 3. Natali says:

  Super cute and comfy combo, no need to be ashamed of your meatball jacket, heheh. :D
  Looking fw to finding out what is the secret that you have to reveal!

  https://lartoffashion.com/tropical-safari/

 4. La Bijoux Bella | by mia says:

  Such a casual and cute comfy look! Love the style! :)

  ❤LA BIJOUX BELLA❤ | BY MIA | A Creative Lifestyle Blog

 5. Marley says:

  Would love if one of your upcoming posts could be your green smoothie recipe ❤

 6. Säde says:

  Aivan ihana asu ja mun mielestä toi takki on just todella siisti! Kiinnittää huomion :) <3

  https://sadematilde.blogspot.fi/

 7. Beckie says:

  That bag is everything!!!

  Beckie xo // The Pale Tails

 8. Liv says:

  Great jacket!

  Liv

  livforstyle.net

 9. Veera says:

  Tosi kiva asu :-) musta nuo treenipökät sopivat loistavasti koko lookiin, joka on samalla rento, mutta harkittu :]
  https://byveera.blogspot.fi/?m=1

 10. Kata says:

  Siis tää asu on kaikessa rentoudessaan ihan todeöla upea! :D tuo takki ja noi housut on niin ihania, kaikkihan me tiedetään, ettei kukaan arkena joka päivä jaksa täysillä panostaa, tälläisistä asuista sitä inspiraatiota saa ihan oikeasti käyttöön !;) ihanaa viikkoa <3

 11. HERRENDEZVOUS says:

  You look great, love your outfit!

  XX

  Love, https://herrendezvous.com/

 12. Yana says:

  Cool, we look forward to your spring posts and outfits!

 13. If you live in Scandinavia this is the worst part ever. Everything is grey and boring. It´s almost like you don´t even remember how the sun felt on the skin. I try to stay positive and find things to blog about but it is really hard so feel no pressure about it :)

 14. Angela says:

  Hello! Really love your outfit! :-) What kind of sneakers is it?
  Greetings from POLAND,
  A.

 15. Aria Di Bari says:

  I just love this puffer jacket, it’s so perfect for the winter!

  http://ariadibari.com

 16. sofis says:

  Ur snyggt och spännande! Kram från Switzerland, //Sofia ( http://www.sofiacm.com )

 17. Tanja says:

  I love the leggings!!!!

Leave a reply

Your email address will not be published.