Wednesday April 19 2017 10 comments

Time to go

In a few hours it’s time to leave to the airport. I have still a tiny bit time to do a self-timer post for you, it’s gonna be a long travel so one post coming before pictures from Maldives. I can’t believe I’m going to Maldives, I haven’t had time to think about the trip that much. But it’s gonna be so nice I’m sure, the place looks amazing and the girls I’m traveling with, well it can’t be anything but fun. I have suitcase full of summer dresses and sandals, an emptied camera memory card and lots of ideas for pictures, so hopefully lots of pictures coming up asap!

On another note: only 11 days before the month changes, and before mariannan 2.0! I hope you’re still with me. Thank you again for understanding the occasional quietness on the blog, soon it is on! Hahah. And if you haven’t read those news yet what will happen, check out this post. :)

Muutaman tunnin päästä olisi lähtö kentälle. Vielä juuri ja juuri aikaa tehdä ajastettu postaus, joka tulee sitten julki kun istuskelen itse koneessa. Taisi olla aika pitkä lento ja yksi vaihtokin oli jossainpäin maailmaa. Vaikea kuvitella että kohta ollaan Malediiveilla, en ikinä ennen reissua ehdi kunnolla ajattelemaan minne oon lähdössä. Mutta oon varma että tulee mahtava reissu, pelkästään seurankin takia, vaikka paikkakin näyttää aika upealta. Nyt on matkalaukku täynnä kesämekkoja ja sandaaleita, kameran muistikortti on tyhjennetty ja kaikkien laitteiden akut ladattu. Valmiina ollaan, pian siis Malediivi-kuvia tiedossa!

11 päivää enää muuten tätä kuuta ja ennen blogimuuttoa, huuuh! Ajoittain blogi on tässä kuussa ollut hiljaisempi, mutta kiitos vielä ymmärryksestä kaiken muuttomyllerryksen keskellä. Aika isot muutokset edessä ja uudet tuulet blogissa. Jos missasit näistä uutisista postauksen, tsekkailepa se täältä! :)

Gold sandals from Zara

A lovely brekkie delivered today by Vitamin Well

Dresses, bikinis, sandals, jumpsuits… I have definitely more outfits I’d actually need for one week.

Have an amazing day people! 

Ihanaa päivää teille! ♡


10 Responses to “Time to go”

 1. Kanerva says:

  Ihanaa päivää myös sinulle & ennen kaikkea ihanaa reissua! ♥

 2. Perfect flatlays. Have fun in the Maldives, you deserve a break!

  Charmaine Ng | Architecture & Lifestyle Blog
  http://charmainenyw.com

 3. caroline says:

  I just read your big news and am really excited to see Marianna 2.0! Congrats! Have fun in the Maldives. Those donuts look so yummy omg.. xo

 4. Donna says:

  I wish you could do a Video how you pack your suitcase hahah.. I always try it to do it like but it just turns out to be a big mess :(

  have a nice time in the Maledives Beauty! x

 5. La Bijoux Bella | by mia says:

  Oh so excited for you … I get butterflies when I travel to new and exciting locations. I’m sure the photos will be fantastique. And cannot wait for the new look to be revealed too! Absolutely we are still with you! :)

  ❤LA BIJOUX BELLA❤ | BY MIA | A Creative Lifestyle Blog

 6. I hope you have the most amazing time in the Maldives, Mariannan! I can’t wait for all the wanderlust posts about it when you’re back!

  Have a wonderful Wednesday in transit!
  Michael
  https://www.mileinmyglasses.co.uk

 7. Kay says:

  Have fun in Maldives! It’s amazingly beautiful <3

  http://www.myblackcloset.com/

 8. Vilma says:

  Konmari matkalaukku, ai että! Oot kyllä Marianna mun idoli, en oo saanu edes vaatekaappia vielä noin järjestykseen ja sulla on kesämekotkin ojossa! ;D

 9. Lígia Coelho says:

  Of course we will keep on with you, I’m pretty sure we always will. Have an amazing trip to the Maldives! xx

 10. Laurinha74 says:

  Ihanaa reissua “kesäsaarelle”. Et varmasti tule tarvitsemaan kenkiä lainkaan. Nim. 2x saarella viime vuonna.

Leave a reply

Your email address will not be published.